reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
No dziewczynki, jutro mamy marzec! Niech nam któraś tu go wspaniale otworzy <3
Testuje jutro rano ale czuję że będzie totalna biel... Owu była 14/16 czyli będzie 13/15 dni po ale jakoś nie czuje tego mimo że piersi są ogromne, bolą jak nie wiem, śluz jest całkiem inny niż zawsze i kolor "tam" również jest inny. Spać mi się chce non stop i strasznie mnie krosty wysypały, ale to chyba nie będzie szczęśliwy miesiac

Testuje jutro rano ale czuję że będzie totalna biel... Owu była 14/16 czyli będzie 13/15 dni po ale jakoś nie czuje tego mimo że piersi są ogromne, bolą jak nie wiem, śluz jest całkiem inny niż zawsze i kolor "tam" również jest inny. Spać mi się chce non stop i strasznie mnie krosty wysypały, ale to chyba nie będzie szczęśliwy miesiac
Tak czy inaczej trzymam kciukasy <3

Trzymam kciuki 🤞🤞 czekamy :)

Trzeba być dobrej myśli, daj koniecznie znać ♥️

reklama
Dziewczyny odebrałam dziś wyniki hsg. Okazuje się, że lewy jajowod niedrożny. Jestem załamana.
hej, hej, nie załamywać się proszę! Może da się go udrożnić, nie mówiąc nawet o masie dziewczyn na forum, które zachodziły z jednym drożnym jajowodem. I mamy wiele dowodów tu na forum, że drożny jajowód może przechwycić owulkę. Głowa do góry!