reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

hej, hej, nie załamywać się proszę! Może da się go udrożnić, nie mówiąc nawet o masie dziewczyn na forum, które zachodziły z jednym drożnym jajowodem. I mamy wiele dowodów tu na forum, że drożny jajowód może przechwycić owulkę. Głowa do góry!
Najgorsze bo nie spodziewałam się takiego wyniku. Lekarz podczas badania mówił, że wszystko się ładnie podswietlilo, a tu dzisiaj takie rzeczy. Wydaje mi się, że lekarz nie próbował go udrożnić podczas badania. To się nie dzieje.

reklama
Najgorsze bo nie spodziewałam się takiego wyniku. Lekarz podczas badania mówił, że wszystko się ładnie podswietlilo, a tu dzisiaj takie rzeczy. Wydaje mi się, że lekarz nie próbował go udrożnić podczas badania. To się nie dzieje.
Ale są inne metody udrażniania niż tylko podczas badania. Ja bardzo proszę się uspokoić. Albo pozwól sobie dziś na emocje, a zobaczysz, że jutro lub za parę dni obudzisz się z czystą głową i będziesz szukać rozwiązań.
Miałam tak jak dostaliśmy fatalne wyniki nasienia męża. Byłam załamana, dla mnie to był koniec świata. A potem pojawia się myślenie nad rozwiązaniem <3

No niestety... Już mam dość testowania.
20220301_060141.jpg

Tamto zdjęcie jest po 2 min

Tu jest po 4 min
Czy moje oczy aż tak źle widzą? Czy tu coś majaczy? Jak przybliżę to jakby przebijała i wcale nie pod światło
Zrobię w czwartek ostatni test...
20220301_061906.jpg

reklama