reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Zrobienie testu nic nie zmieni, ani nie odbierze ciąży ani jej nie przyniesie, a może już będziesz mogła się cieszyć zamiast stresować [emoji1696]
Jakie testy najbardziej polecacie? Której najlepiej i najszybciej wychodzą? Tak żeby mi nie wyszła kreska testowa bo będę się stresować 🙈🤣

Ja najbardziej lubię pinki strumieniowe.
Wiem, ze wiele dziewczyn ich niecierpi bo mają jasne kreski nawet przy wysokiej becie, ale to są jedyne testy, na których przez 3 lata nie miałam absolutnie żadnych testowych nawet jak zapomniane leżały długo w szufladzie
Jakie testy najbardziej polecacie? Której najlepiej i najszybciej wychodzą? Tak żeby mi nie wyszła kreska testowa bo będę się stresować [emoji85][emoji1787]

Jakie testy najbardziej polecacie? Której najlepiej i najszybciej wychodzą? Tak żeby mi nie wyszła kreska testowa bo będę się stresować 🙈🤣
Na pewno nie polecam facelle paskowych, bo takie wychodzą ( przynajmniej mi) o czasie 😣

Załączniki

• EFBE47FD-2B28-4706-BC17-EE0BA8F8F83F.jpeg
    EFBE47FD-2B28-4706-BC17-EE0BA8F8F83F.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 123
reklama