reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Czyli jeszcze nic straconego. Daj sobie spokój do czwartku ( rozumiem, ze ciężko) i zrób ponownie w czwartek, jeśli nie przyjdzie @ zrobiłabym betę. A jakieś objawy na miesiączkę ?
Właśnie wszystkie objawy są jakieś inne
I piersi większe i bolą od owulacji (zazwyczaj 2 dni przed tylko) i więcej śluzu niż zawsze i kolor jest "tam" inny i spać mi się chce. Ale może już sobie wkrecam

reklama
I piersi większe i bolą od owulacji (zazwyczaj 2 dni przed tylko) i więcej śluzu niż zawsze i kolor jest "tam" inny i spać mi się chce. Ale może już sobie wkrecam
Ja w zeszłym cyklu tez miałam zupełnie inne objawy niż na normalny okres, a jednak to nie była ciąża. Czasami to po prostu siedzi w naszej głowie za bardzo. Ale tak jak mówię, jeszcze nie jest jest nic straconego. Najlepiej pójść na betę, a jeśli nie chcesz to testuj w czwartek

mnie piersi bolą różnie. Raz od 7dpo, raz od 5dpo, czasem w ogóle ledwo zauważalnie. Przy biochemie w grudniu mój śluz był taki sam jak zawsze, więc to też nie do końca jest wyznacznik... Ale pamiętaj, że jeśli w marcu nie wyjdzie, to kwiecień jest Twój! 💪

Ja w zeszłym cyklu tez miałam zupełnie inne objawy niż na normalny okres, a jednak to nie była ciąża. Czasami to po prostu siedzi w naszej głowie za bardzo. Ale tak jak mówię, jeszcze nie jest jest nic straconego. Najlepiej pójść na betę, a jeśli nie chcesz to testuj w czwartek
Poczekam do czwartku

No to otwieram marzec 😂😂

Załączniki

• IMG_2239.jpg
    IMG_2239.jpg
    131,1 KB · Wyświetleń: 181
reklama