reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Wiadomo, nie zawsze się tak da siła wyższa ale jak masz zaplanowane to
Chyba jednak Pik dopiero w drodze.. 😓 teraz tylko pytam sama siebie czy aż do PIKU kontynuować co dwa dni czy wedle chęci codziennie.. owulacje szacowałam na niedziele..0

Załączniki

• F2613876-5609-455B-8195-B8FBE9F9D7CD.jpeg
    F2613876-5609-455B-8195-B8FBE9F9D7CD.jpeg
    981,5 KB · Wyświetleń: 64
to miała być odpowiedź do bety 🤣😝
😂😂😂 też mam nadzieje

nie chce badać bety od razu bo jestem przed terminem miesiączki i taka kreska może dzisiaj być a jutro nie. Poczekanie do poniedziałku na badanie przyrostu by było najbardziej sensowne….

Teraz się stresuje powtórką z rozrywki, czyli „okres” przyjdzie a ciąża będzie sobie dalej rosła a ja zastanawiała się co do cholery jest grane.

reklama
😂😂😂 też mam nadzieje

nie chce badać bety od razu bo jestem przed terminem miesiączki i taka kreska może dzisiaj być a jutro nie. Poczekanie do poniedziałku na badanie przyrostu by było najbardziej sensowne….

Teraz się stresuje powtórką z rozrywki, czyli „okres” przyjdzie a ciąża będzie sobie dalej rosła a ja zastanawiała się co do cholery jest grane.
oby nie było powtórki 🤞