pluto_nova
Moderator
coś się tam zadamawia Idziesz na betę?U mnie widoczny cień kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coś się tam zadamawia Idziesz na betę?U mnie widoczny cień kreski
Chyba jednak Pik dopiero w drodze.. teraz tylko pytam sama siebie czy aż do PIKU kontynuować co dwa dni czy wedle chęci codziennie.. owulacje szacowałam na niedziele..0Wiadomo, nie zawsze się tak da siła wyższa ale jak masz zaplanowane to
Jasne ! Ale pewnie jutro albo w poniedziałekcoś się tam zadamawia Idziesz na betę?
Jak jest chęć to codziennieChyba jednak Pik dopiero w drodze.. teraz tylko pytam sama siebie czy aż do PIKU kontynuować co dwa dni czy wedle chęci codziennie.. owulacje szacowałam na niedziele..0
oby teraz wszystko było okJak jest chęć to codziennie
Jak będą chęci codziennie no to czemu nie, spróbować zawsze można, kwestia indywidualnaChyba jednak Pik dopiero w drodze.. teraz tylko pytam sama siebie czy aż do PIKU kontynuować co dwa dni czy wedle chęci codziennie.. owulacje szacowałam na niedziele..0
to miała być odpowiedź do betyoby teraz wszystko było ok
też mam nadziejeto miała być odpowiedź do bety
oby nie było powtórkiteż mam nadzieje
nie chce badać bety od razu bo jestem przed terminem miesiączki i taka kreska może dzisiaj być a jutro nie. Poczekanie do poniedziałku na badanie przyrostu by było najbardziej sensowne….
Teraz się stresuje powtórką z rozrywki, czyli „okres” przyjdzie a ciąża będzie sobie dalej rosła a ja zastanawiała się co do cholery jest grane.