L
Ladycarooo
Gość
Tak, mnie w tym miesiacu w okolicach owu bolal jak na miesiączkęJa j
Ja jestem po hsg wiec pewnie po prostu coś się poprzestawiało z objawami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mnie w tym miesiacu w okolicach owu bolal jak na miesiączkęJa j
Ja jestem po hsg wiec pewnie po prostu coś się poprzestawiało z objawami
Wiadomo, nie zawsze się tak da siła wyższa ale jak masz zaplanowane to jazdaU nas ostatnio system co 2 to tak średnio wypalił, bo dziecko chore i w zasadzie co chwile pobudka, ale dzisiaj i jutro mam wszystko zaplanowane
A mnie w dniu owulacji to boli co miesiąc, chociaż w pon jak miałam owulacje to myslalam, że jajnik wyjdzie mi uszami tak bolało.Tak, mnie w tym miesiacu w okolicach owu bolal jak na miesiączkę
No mi sie zdaje ze cos mi wariuje po hsg ten cykl. ZobaczymyA mnie w dniu owulacji to boli co miesiąc, chociaż w pon jak miałam owulacje to myslalam, że jajnik wyjdzie mi uszami tak bolało.
U mnie to wyglądało tak i teraz się utrzymuje. Ale chyba @pluto_nova mowila ze jej spadała temperatura w 2gim dniu krwawieniaDziewczyny a mam takie pytanko. Jak to jest z ta temperatura przed okresem a co może wskazywać na to, ze się udało ? Tempka wtedy nie spada a przed okresem tak ?
To się ciesze, że nie tylko u mnie się poprzestawiałoNo mi sie zdaje ze cos mi wariuje po hsg ten cykl. Zobaczymy
Ja się teraz sugerować nie będę bo i tak nie mierze od początku cyklu, ale tak na przyszłość a badasz tez szyjkę ? Bo ja się trochę obawiam a podobno sporo jest kobiet które badająU mnie to wyglądało tak i teraz się utrzymuje. Ale chyba @pluto_nova mowila ze jej spadała temperatura w 2gim dniu krwawienia
Kiedyś próbowałam ale nic nie znalazłamJa się teraz sugerować nie będę bo i tak nie mierze od początku cyklu, ale tak na przyszłość a badasz tez szyjkę ? Bo ja się trochę obawiam a podobno sporo jest kobiet które badają
Ja niby coś tam delikatnie palec wsadzalam ( mój się śmiał, ze się cykam jakbym dziewictwo miała stracić ) ale tylko rozpulchnione ścianki poczułam i zaraz wyjęłamKiedyś próbowałam ale nic nie znalazłam