reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Hej wszystkim byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u ginekologa i trochę się zmartwiłam w pierwszej chwili myślałam ze to ciąża bliźniacza ale on stwierdził ze to krwiak na jednym pęcherzyku mówił ze widać ciałko żółte i ze ciąża jest mniejsza niż wskazuje beta bo ona wskazywała 10 marca 53 coś i patrząc na nią teraz powinien być 5/6 tydz a z usg widać ze to mniejsza ciąża.

Załączniki

• IMG_0183.jpg
    IMG_0183.jpg
    70,7 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Hej wszystkim byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u ginekologa i trochę się zmartwiłam w pierwszej chwili myślałam ze to ciąża bliźniacza ale on stwierdził ze to krwiak na jednym pęcherzyku mówił ze widać ciałko żółte i ze ciąża jest mniejsza niż wskazuje beta bo ona wskazywała 10 marca 53 coś i patrząc na nią teraz powinien być 5/6 tydz a z usg widać ze to mniejsza ciąża.
Na pewno wszystko będzie dobrze, bedziesz pod stała kontrola, a jak tylko coś Cię zaniepokoi to zaraz do lekarza

Kobietki.. zaczęłam nowy cykl i również testy owulacyjne poszły w ruch, z tym ze teraz czulsze domowe labolatorium.. dzisiaj 13dc. Czy dzisiejszy poranny test (to nie był pierwszy mocz) mógł być PIKiem, jeśli te o 17 i 19 wyszły mi takie blade? W dwóch poprzednich cyklach, pik był wyraźny w 15dc/16dc.. już zgłupiałam :( jajniki mnie nie bola, jedynie śluz płodny jest, nie dużo. Najwiecej widzę wieczorem. Co myślicie?

Cykle 31/32 dniowe.
5C378963-EA10-4E4F-9CB1-C35FADB67523.jpeg

Kobietki.. zaczęłam nowy cykl i również testy owulacyjne poszły w ruch, z tym ze teraz czulsze domowe labolatorium.. dzisiaj 13dc. Czy dzisiejszy poranny test (to nie był pierwszy mocz) mógł być PIKiem, jeśli te o 17 i 19 wyszły mi takie blade? W dwóch poprzednich cyklach, pik był wyraźny w 15dc/16dc.. już zgłupiałam :( jajniki mnie nie bola, jedynie śluz płodny jest, nie dużo. Najwiecej widzę wieczorem. Co myślicie?

Cykle 31/32 dniowe.
Zobacz załącznik 1382428
Ja wlasnie taki jak ten o 7:00 rano z dziś uznałam za PIK w poprzednim cyklu. Tymbardziej, ze wyraźnie poziom spadł jak widać. Ja tez bym uznała za pozytyw 😏 i podziałała dziś i jutro oczywiście ❤️

Ja wlasnie taki jak ten o 7:00 rano z dziś uznałam za PIK w poprzednim cyklu. Tymbardziej, ze wyraźnie poziom spadł jak widać. Ja tez bym uznała za pozytyw 😏 i podziałała dziś i jutro oczywiście ❤️
W poprzednich miesiącu ten pik był 3 dni.. wiec jestem teraz zmieszana czy to już to, bo rano ta kreska nie była jeszcze taka jak intensywna jak ta kontrolna :/

Będziemy działać, ale wiadomo, teraz będę myśleć tylko czy to ten dzień 😅

W poprzednich miesiącu ten pik był 3 dni.. wiec jestem teraz zmieszana czy to już to, bo rano ta kreska nie była jeszcze taka jak intensywna jak ta kontrolna :/

Będziemy działać, ale wiadomo, teraz będę myśleć tylko czy to ten dzień 😅
Przy staraniach co 2 dni, nie musisz rozmyślać czy to ten dzień 😃 trzymam kciuki 😘

reklama