reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

mi temperatura zaczęła spadać dopiero w drugi dzień krwawienia i to tak powolutku no i oczywiście owulacja w następnym cyklu spóźniona i cykl przez to wydłużony 😝
Ja też po biochemie w grudniu miałam owu później o 8 dni i długi prawie 40-dniowy cykl... Chyba wszystko zależy od tego do jakiej bety to wszystko się rozkręci, wtedy więcej czasu organizm potrzebuje

reklama
O nieeee przestan mi tak mówić 💔
nie bądź beksa! Wydłużył się tylko o 5 dni, nie ma tragedii 🤣 To ten cykl co mnie ciało z owu chciało zrobić w ciula, ale temperaturka się nie dała i prawdę mi powiedziała 😝 Ale... Wszystko się może zdarzyć, bo może to w macicy taki mały hiszpan w brzuchu z Tobą pogrywa i tak mocno się rozgościł, że aż plamić zaczęłaś 🤣 A później będziesz mu to opowiadać 😝

Hej laseczki :) ja jestem już po wizycie u Pani doktor poleconej od koleżanki i jestem nią tak zachwycona! Jeśli mi się uda to na pewno chce prowadzić u nie ciąże :) delikatnie się zmartwiłam, bo ginekolog zauważyła, „pozostałość” mogąca świadczyć o małym torbielu na lewym jajniku, ale to by akurat tłumaczyło ten spory ból przed miesiączka, powiedziała, ze mogł on tez spowodowa cykl bezowulacyjny, ale mam się nie denerwować bo takowe czasami się zdarzają i dopóki nie będzie się nic powtarzać to wszystko w najlepszym porządku :) poleciła wlasnie branie tego inofemu i spróbowanie starań co 2 dni jeśli oczywiście będzie ochota. Na monitoring się jeszcze nie umówiłyśmy ( choć proponowała) bo nie bardzo mi w tym cyklu pasuje ( będę miała w pracy na rano i ona tez :( ) ale jestem zadowolona z wizyty bardzo, czuje się zaopiekowana i doinformowana :) mam przyjść do niej po owulacji ( jak dam radę) z wynikiem proga bo generalnie nigdy nie badałam

Hej dziewczyny, melduję, że test biały. No poza delikatnym cieniem który jest kreską fabryczną- przez chwilę się łudziłam, że będzie ciemniejsza i jest to kreska ciążowa no ale nie ściemniała- na zdj sama jej nie widzę 😅 Co prawda test z kolejnego moczu bo miałam nockę i po 4h snu zrobiłam test ale to nie zmienia faktu, że już by coś wyszło bo dziś 11/12 dpo więc w tym miesiącu już nie testuję. 🙂

Załączniki

• 20220322_130814.jpg
    20220322_130814.jpg
    617,8 KB · Wyświetleń: 117
reklama
O tak, ja też nauczona doświadczeniem będę pachala sobie teraz proga w każdą dziurę, nawet nosem będę wciągać 🤞🤞🤞
A ja wręcz przeciwnie 😂😅 zawsze jak biorę proga to mam problem z zajsciem w ciążę -zachodzę w cyklach w których go nie brałam dlatego zamierzam już nie brać w następnym cyklu- w razie ciąży zacznę dopiero brać. 😅