reklama
stella33
Fanka BB :)
widzisz się dzisiaj z lekarzem ?No to jak jesteśmy przy temperaturze to moja zdecydowała jeszcze podrosnąć
Zobacz załącznik 1381639
Kamila12311
Zaciekawiona BB
Test robiłam 19 i wstawiałam tu zdjęcia testów. Dziewczyny pisały ze pozytywa robiłaś testy owu? Ja nie jestem jakimś ekspertem bo tez mierze pierwszy cykl ale na moje oko owu miałaś 17 marca, proszę mnie poprawić jak sie mylę
Z
zaz208622
Gość
Wzięłaś proga więc podrosła, ale też bardzo możliwe że wszystko rośnie [emoji3059]
No to jak jesteśmy przy temperaturze to moja zdecydowała jeszcze podrosnąć [emoji2374]
Zobacz załącznik 1381639
Bibi89
Nie, jutro mam zrobić betę i proga I mam się z nim rano zobaczyć, wapomnial coś o usg (nie wiem po co, chyba żeby mnie uspokoic).widzisz się dzisiaj z lekarzem ?
Jeszcze mi się przypomniała jedna rzecz - on wczoraj wspomniał ze beta 15 to wcake moze nie być ciąża i powiedział ze zmieniły się jakieś wytyczne i takie niskie wartości hcg mogą być produkowane przez inny hormon. Ja myślałam że źle zrozumiałam ale znalazłam to dziś na insta
Bibi89
Oczywiście patrząc na ten wywiad to jest ciąża i jestem tego pewna ale zaciekawił mnie ten tekst bardzo. Bo wychodzi na to że beta powyżej 5 ale wciaz niska nie powinna być rozpatrywana jako biochem a jako hcg fantomowe
I np bez monitoringu jak mogę udowodnić ze mam poztywna betę 12dpo ? Nie da się jeśli np szybko spadnie
I np bez monitoringu jak mogę udowodnić ze mam poztywna betę 12dpo ? Nie da się jeśli np szybko spadnie
pluto_nova
Moderator
mi temperatura zaczęła spadać dopiero w drugi dzień krwawienia i to tak powolutku no i oczywiście owulacja w następnym cyklu spóźniona i cykl przez to wydłużonyNo to jak jesteśmy przy temperaturze to moja zdecydowała jeszcze podrosnąć
Zobacz załącznik 1381639
Bibi89
O nieeee przestan mi tak mówićmi temperatura zaczęła spadać dopiero w drugi dzień krwawienia i to tak powolutku no i oczywiście owulacja w następnym cyklu spóźniona i cykl przez to wydłużony
reklama