reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
No to jak jesteśmy przy temperaturze to moja zdecydowała jeszcze podrosnąć 🤷🏽‍♀️
Screenshot_20220322-082329_Flo.jpg

widzisz się dzisiaj z lekarzem ?
Nie, jutro mam zrobić betę i proga I mam się z nim rano zobaczyć, wapomnial coś o usg (nie wiem po co, chyba żeby mnie uspokoic).

Jeszcze mi się przypomniała jedna rzecz - on wczoraj wspomniał ze beta 15 to wcake moze nie być ciąża i powiedział ze zmieniły się jakieś wytyczne i takie niskie wartości hcg mogą być produkowane przez inny hormon. Ja myślałam że źle zrozumiałam ale znalazłam to dziś na insta
Screenshot_20220322-084243_Instagram.jpg

Oczywiście patrząc na ten wywiad to jest ciąża i jestem tego pewna ale zaciekawił mnie ten tekst bardzo. Bo wychodzi na to że beta powyżej 5 ale wciaz niska nie powinna być rozpatrywana jako biochem a jako hcg fantomowe
I np bez monitoringu jak mogę udowodnić ze mam poztywna betę 12dpo ? Nie da się jeśli np szybko spadnie 🤷🏽‍♀️

reklama
U mnie aktualnie tak. Brzuch dzisiaj już zaczyna mocno boleć, przy podcieraniu widziałam trochę krwi ze śluzem, także rozkręca się biochemiczna @ widząc ta temp to już wczoraj wiedziałam że zaraz się zacznie
IMG_20220322_092833.jpg