reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Jesteśmy na tym samym etapie. U mnie dzisiaj 11dc. W tym cyklu biorę wiesiołek, bo u mnie zawsze problem z śluzem. Dzisiaj pojawił się płodny śluz. Owu zwykle przypada 16/17 dc.. ☺️ Daj znać jak tam wyjdzie w tym cyklu u ciebie! :)
U mnie będzie przypadać owu. z app na 17 dc. To mój drugi cykl starań i mam nadzieję że ostatni. Testy od dzisiaj zaczęłam robić dwa razy dziennie, o 11 i 17.

reklama
Czy to mogła być owu? Temp mimo że nisko to nadal troszkę wyżej...
Jejku juz sama nie wiem co myśleć. Po co ja zaczęłam to mierzyć... Dziś by wychodził 20dc, w tamtym msc owu potwierdzona 15dc więc sama już nie wiem

Screenshot_20220322-054711_Flo.jpg

A przepraszam ... Ten który nie widzi problemu to Ciepiela a ten do którego chce iść to dr. Gaweł przyjmuje w Żorach
Wybacz, ze sie wtrace ale nie polecam. Mnie nie chcial zbadac po zabiegu lyzeczkowania i wlasnie mowil ze mam czas, a kolezanke tak prowadził, ze uroszila wczesniaka w 32 tygodbiu z wielowodziem i waga 4200.

Jejku juz sama nie wiem co myśleć. Po co ja zaczęłam to mierzyć... Dziś by wychodził 20dc, w tamtym msc owu potwierdzona 15dc więc sama już nie wiem

Zobacz załącznik 1381611
a robiłaś testy owu? Ja nie jestem jakimś ekspertem bo tez mierze pierwszy cykl ale na moje oko owu miałaś 17 marca, proszę mnie poprawić jak sie mylę 🙈

To ja tez zapytam mądrzejsze ode mnie bo nie daje mi to spokoju 🙈 według Was owu była tak jak zaznaczona w 12 dc czy 16? Jest szansa na małe błędy pomiarowe bo mierze w j. u. i to moj pierwszy cykl z termometrem. Oby nie bo akurat wtedy stary mi odmówił ❤️ bo był zmęczony… 😒

Załączniki

• IMG_9978.jpg
    IMG_9978.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 56

Zobacz załącznik 1381611
jak dla mnie owu nie było, bo temperatura skacze jak szalona, ale ja nie jestem ekspertem od temperatur 😝 U mnie po owu jest skok, który do @ utrzymuje się w podobnym poziomie (dla przykładu mój wykres z zeszłego cyklu, bo w tym nie prowadzę)

Załączniki

• 767bc0fb-65ee-4175-a5e3-fab57e5c54d8.jpg
    767bc0fb-65ee-4175-a5e3-fab57e5c54d8.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 53
To ja tez zapytam mądrzejsze ode mnie bo nie daje mi to spokoju 🙈 według Was owu była tak jak zaznaczona w 12 dc czy 16? Jest szansa na małe błędy pomiarowe bo mierze w j. u. i to moj pierwszy cykl z termometrem. Oby nie bo akurat wtedy stary mi odmówił ❤️ bo był zmęczony… 😒
mogła być i tak i tak. Ja swój wykres już potrafię odczytywać, ale na to sklada się wiele innych czynników i kilka cykli pomiarów. Ja wiem jaką mam fazę lutealną i stałe cykle, do tego obserwacja i testy owu. Tyle, że ja robiłam też wcześniej monitoring i wiem, że z testami owu się to zgrywa. Ja znam się tylko na ładnych wykresach 😂

reklama