Blondynka w sieci
Fanka BB :)
To oby synchronicznie były również dwie krechy na testachno u mnie według kalendarza w sobote chyba mamy synchro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To oby synchronicznie były również dwie krechy na testachno u mnie według kalendarza w sobote chyba mamy synchro
Bardzo nam tego życzęTo oby synchronicznie były również dwie krechy na testach
Tym bardziej, że to pierwsze cykle po hsgBardzo nam tego życzę
Wydaje mi się, że na tym wątku żadna z nas nie podchodziła do in-vitro więc możesz nie uzyskać tu odpowiedzi...W tamtym tygodniu miałam punkcję. Poszło dosyć Ok bo wyjęli mi 11 jajeczek.
Trzy dni później dali mi znać, że zostało ich 8 i skontaktują się po kolejnych 2 dobach.
Dziś z rana dostałam telefon ze zostało ich 3.
Jestem załamana czy to normalne ?
Teraz czeka nas badanie zarodków bo wzięliśmy ta rozszerzona opcje aby zbadać je przed transferem czy w ogóle się nadaja.
Jestem przerażona. Załamie się gdy okaże się ze nagle zostanie 0 i znowu będę musiała przechodzić przez ta cała stymulację, kłucie się itd….
Jak to było u was? Pocieszcie mnie trochę bo, aż mi się dzisiaj odechciało tego wszystkiego i straciłam nadzieje ….
W tamtym tygodniu miałam punkcję. Poszło dosyć Ok bo wyjęli mi 11 jajeczek.
Trzy dni później dali mi znać, że zostało ich 8 i skontaktują się po kolejnych 2 dobach.
Teraz czeka nas badanie zarodków bo wzięliśmy ta rozszerzona opcje aby zbadać je przed transferem czy w ogóle się nadaja.
Jestem przerażona. Załamie się gdy okaże się ze nagle zostanie 0 i znowu będę musiała przechodzić przez ta cała stymulację, kłucie się itd….
Jak to było u was? Pocieszcie mnie trochę bo, aż mi się dzisiaj odechciało tego wszystkiego i straciłam nadzieje ….
dokladnie kochana, wejdź na wątek ciąża po in vitro i tam dziewczyny napewno Ci pomogąW tamtym tygodniu miałam punkcję. Poszło dosyć Ok bo wyjęli mi 11 jajeczek.
To meldujemy się razem po przerwie
Wow super, działasz ekspresowo ja nadal czekam na @A ja dołączam do was ! Endokrynolog 29.03 a gin 07.04 przed tym pakiety badań krwi ... Trzymajcie kciuki żebym się dowiedziała co się dzieje !
No tak mi się pofarcilo z datami ,że sama jestem w szoku nie ma na co czekać! Wczoraj depresja a dziś kop do działania ... Mam mało czasu bo już niedługo kolejna owuWow super, działasz ekspresowo ja nadal czekam na @