reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
To są testy strumieniowe horienmedical o czułości 10 z allegro bo na 9dpo nie chciałam marnować nic droższego- brakowało mi do darmowej przesyłki więc wzięłam 2 takie. 😅
Aczkolwiek robię je od kilku miesięcy i nigdy nie było żadnej drugiej kreski na nich.
Takie różowe? No ja tez im ufalam i dlugo robilam ale tak mnie zrobiły w chooya ostatnio że zwatpilam

Ja dziś 5/6 dpo i lekki cień się pojawił na 3 testach 😁😁🫣 ale jak chce zrobić foto to nie wychodzi 😁
A tak poza tym, że 6dpo nie może być kreski to doczytałam, że owu wyliczasz tylko na podstawie kalendarzyka- wg kalendarzyka to ja jestem dzisiaj w 4dpo ale owulacja potwierdzona monitoringiem i progesteronem była 5 dni wcześniej. 😅 więc u mnie kalendarzyk nie działa.

Takie różowe? No ja tez im ufalam i dlugo robilam ale tak mnie zrobiły w chooya ostatnio że zwatpilam
Tak, z różową końcówką. Dlatego ja dopóki nie mam prawdziwych, dobrze widocznych kresek ipozytywnej bety to się nie nastawiam bo wiem, że większość testów może pokazać czasami jakieś cienie.

Tak, z różową końcówką. Dlatego ja dopóki nie mam prawdziwych, dobrze widocznych kresek ipozytywnej bety to się nie nastawiam bo wiem, że większość testów może pokazać czasami jakieś cienie.
20220228_142431.jpg

To jest moj test przy becie mniejszej niż 2

Hej dziewczyny mam głupie pytanie :) robiłam wczoraj test czułość 25 z popołudniowego moczu. Wyszedł negatywny. Czy jest jeszcze jakaś szansa na ciążę jeśli seksy były 3,4,5,6.03 a owulacja 7 lub 8 marca ? Z własnych obserwacji śluzu tylko to wnioskuje bo nie chodzę na monitoring. We wtorek 08.03 był ostatni dzień śluzu płodnego. Dziś jest 29dc przy cyklach 29-31dni.

reklama
Hej dziewczyny mam głupie pytanie :) robiłam wczoraj test czułość 25 z popołudniowego moczu. Wyszedł negatywny. Czy jest jeszcze jakaś szansa na ciążę jeśli seksy były 3,4,5,6.03 a owulacja 7 lub 8 marca ? Z własnych obserwacji śluzu tylko to wnioskuje bo nie chodzę na monitoring. We wtorek 08.03 był ostatni dzień śluzu płodnego. Dziś jest 29dc przy cyklach 29-31dni.
Jeśli owulacja była 8 marca to jesteś ok 11dpo więc szansa jest napewni aczkolwiek raczej nie z popołudniowego moczu tylko porannego 😅