reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
9 dpo to skąd pomysł, że fabryczna. Może po prostu wczesna ciąża [emoji7][emoji1696]
Hej dziewczyny, dzisiaj 9dpo i melduję, że test mi pokazał kreskę fabryczną [emoji16] zawsze coś [emoji28]
Na żywo lepiej widać ale na zdj już ciężko uchwycić a nie chciałam podkręcać kontrastu itp żebyście coś zobaczyły. [emoji28]

kazałam Ci jutro zrobić! Jeśli wczoraj było plamienie implantacyjne, to i tak Ci test jeszcze nie wyjdzie! 😝 A temperatura może mieć spadek na zagnieżdżenie więc... 😁 Ja nadziei nie tracę 😎 O dalej masz zakaz picia do jutra 😂
Pewnie jak okres nie przyjdzie to jutro też zrobie a jak nie, to właśnie policzyłam, rozpocznę 12 cykl starań 🤷🏽‍♀️

kazałam Ci jutro zrobić! Jeśli wczoraj było plamienie implantacyjne, to i tak Ci test jeszcze nie wyjdzie! 😝 A temperatura może mieć spadek na zagnieżdżenie więc... 😁 Ja nadziei nie tracę 😎 O dalej masz zakaz picia do jutra 😂
A właśnie mam pytanie ,czy jak mi testy już wyszły .. byle jak ale wyszły to czy w poniedziałek (dzień planowanej @) może się pojawić jeszcze plamienie implantacyjne ? Czy to będzie oznaczało już czyszczenie ?

9 dpo to skąd pomysł, że fabryczna. Może po prostu wczesna ciąża [emoji7][emoji1696]
Sama nie wiem czy ta kreska wygląda na ciążową. 😅 pojawiła się w sumie od razu jak test był jeszcze "różowy" - myślałam, że to cień przez szybkę bo ta szybką strasznie porysowana a po wyschnięciu- ok 5 minut jak go rozebrałam do zdj to zrobiła sie bardziej szara niż różowa no ale to taki cień cienia który na zdj słabo widać... jutro znowu zatestuję więc zobaczymy czy na kolejnym też będzie taka akcja. 😅

reklama