Kamilad
Fanka BB :)
Ja swojemu nawet nie pokazywałam swoich cieni, też by ich nie widziałMój stary mówi ,że nie widzi nic na teście i zdjęciu ... Jest daremny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja swojemu nawet nie pokazywałam swoich cieni, też by ich nie widziałMój stary mówi ,że nie widzi nic na teście i zdjęciu ... Jest daremny
Dziewczyny piję drineczka za Wasze testy - bo ja mogę A w piekarniku pleśniak dochodzi
Ja się biję z myślami bo robicie mi smakaaaaa ... może mam jakiegoś słabeusza radlerka w lodówceJa również - browarka i zaraz zjem wielką michę makaronu piąteczek <3
jak będziesz w 9dc jak ja to możesz pić. Teraz zabraniamJa się biję z myślami bo robicie mi smakaaaaa ... może mam jakiegoś słabeusza radlerka w lodówce
Ja już nawet w 1dc zacznęjak będziesz w 9dc jak ja to możesz pić. Teraz zabraniam
Teraz nie wiem czy jest ślepy czy po prostu boi się powtórki z rozrywki i tego ,że znowu się rozczaruje... Ale to nie zmienia faktu ,że JEST DAREMNYJa swojemu nawet nie pokazywałam swoich cieni, też by ich nie widział
A ja takie dobre winko otworzyłam dzisiaj ... I musiałam zaprzestać degustacji po dwóch łykachJa już nawet w 1dc zacznę
Oby Twoje poświęcenie nie poszło na marneA ja takie dobre winko otworzyłam dzisiaj ... I musiałam zaprzestać degustacji po dwóch łykach
Hahaha na to liczęOby Twoje poświęcenie nie poszło na marne
Mi też raz Zazu zabroniła pić jak miałam cienie na teście xDA ja takie dobre winko otworzyłam dzisiaj ... I musiałam zaprzestać degustacji po dwóch łykach
Mi też raz Zazu zabroniła pić jak miałam cienie na teście xD