reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

G
Ja przed dzisiejsza beta już nie testuję 😬 niedługo się wybieram na pobranie i tak nie śpię od 5... Ale dziewczyny @asiakyupl i @Bibi89 mogłyby jakieś dwie krechy wrzucić 😃
Ja poproszę o wpisanie mnie na 24.03 ☺️☺️ będę 10 dpo ale niestety niepotwierdzonej a jedynie wyliczonej w aplikacji po długości cyklu. Jedynie co to faktycznie czułam w wyznaczonym terminie ból jajników i śluz typowo płodny 😉 mimo wszystko będę testować się i walczyć! ☺️☺️

reklama
Ja obsikalam chyba z 8 testów i wszystkie jedno kreskowe 😛 jutro chyba małpa zawita 🙈 to chyba bedzie jakos 14 cykl chust wie 😅już mi to lata i powiewa . I gratki za dwie krechy 😁 wiedziałam że dobrze widzę. Ja to wszystko zauważe tylko nie u siebie hahahah

Jedno dobre to widze że chyba hormony do normy wracają. Zero plamień przed okresem i w ogóle nie czuję się jak bym miala go dostać. Cycki nie bolą także to mnie chociaż cieszy 😊😊😊

reklama