Oby tak było i oby @ nie przyszła w poniedziałekKilka z nas zauważyło cień więc to nie może być przypadek
reklama
Kamilad
Fanka BB :)
No trzeba być dobrej myśli. Tylko przyrosty prawdę nam teraz powiedzą ja boję się na razie dopuścić do głowy że może być ciąża bo bardzo nie chce kolejnego rozczarowania... Ale nie mamy na to wpływu, czas pokażeOby tak było i oby @ nie przyszła w poniedziałek
Dokładnie ,dlatego ja też staram się nie nastawiać na nicNo trzeba być dobrej myśli. Tylko przyrosty prawdę nam teraz powiedzą ja boję się na razie dopuścić do głowy że może być ciąża bo bardzo nie chce kolejnego rozczarowania... Ale nie mamy na to wpływu, czas pokaże
pluto_nova
Moderator
Dziewczyny piję drineczka za Wasze testy - bo ja mogę A w piekarniku pleśniak dochodzi
L
Ladycarooo
Gość
Ja również - browarka i zaraz zjem wielką michę makaronu piąteczek <3Dziewczyny piję drineczka za Wasze testy - bo ja mogę A w piekarniku pleśniak dochodzi
Kylyyy1408
No ja się melduje, ze szit totalny pamiętaszMi jeszcze nie pokazał cienia facelle paskowy, ale wiem, że są laski, które mówią, że to szit
Kylyyy1408
Potwierdzam ! Je*ac ! Jakim kolwiek nawet miękkimMogę Ci wysłać moje 2 z przed 2 dni [emoji23] na obu kreska, a gwarantuje Ci, że ciąży nie ma. Je*ac facelle suchym chooyem[emoji23]
reklama
Bibi89
Powiedz ze jutro nie będzie miał wątpliwościMój stary mówi ,że nie widzi nic na teście i zdjęciu ... Jest daremny