reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Może po prostu ja mam spaczony mózg [emoji23]
Ja nawet na zachwalanych przez Was testach z Amazona (jak dla mnie takie samo gunwo jak facelle) widzę dwie kreski bez ciąży. Ba one tam są jeszcze nawet przed zrobieniem [emoji23] w sensie te miejsca na kreski oczywiście szare, ale je widzę.
No a na tej focie naprawdę dobrze widzę ten cień [emoji28]
Moze to mój mózg

No pisałam żebyś wrzucała :D ja od wczoraj tak wytężam swój wzrok że żaden cień mi nie umknie 🤣🤣🤣
Ja mysle że tak się wpatrywałam w tą tłustą krechę że jak przeniosłam wzrok na białe pole to kreska się nakładała 😂 wiecie o co chodzi 😂😂
A potem wyrzuciłam i pewnie zrobie jutro rano o ile plamienie się nie rozkręci

Może po prostu ja mam spaczony mózg [emoji23]
Ja nawet na zachwalanych przez Was testach z Amazona (jak dla mnie takie samo gunwo jak facelle) widzę dwie kreski bez ciąży. Ba one tam są jeszcze nawet przed zrobieniem [emoji23] w sensie te miejsca na kreski oczywiście szare, ale je widzę.
No a na tej focie naprawdę dobrze widzę ten cień [emoji28]
Moze to mój mózg
Oby jednak to był dobry wzrok ! 🤞🤞🤞

reklama