Czekam na wyniki od Ciebie ! I również mocno trzymam kciuki !Ok to trzymam kciuki ja jutro też robię betę i proga i baaaaaardzo liczę na ładne przyrosty
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Ja też ale teraz pomyślałam że może jednak mogłam moje zwidy z rana wrzucić, dziewczyny mają jakieś sprawniejsze oko@asiakyupl no ja widzę biel, ale mam nadzieję, że po prostu jestem ślepa Trzymam kciuki
Kamilad
No pisałam żebyś wrzucała ja od wczoraj tak wytężam swój wzrok że żaden cień mi nie umknieJa też ale teraz pomyślałam że może jednak mogłam moje zwidy z rana wrzucić, dziewczyny mają jakieś sprawniejsze oko
Z
zaz208622
Gość
Może po prostu ja mam spaczony mózg [emoji23]
Ja nawet na zachwalanych przez Was testach z Amazona (jak dla mnie takie samo gunwo jak facelle) widzę dwie kreski bez ciąży. Ba one tam są jeszcze nawet przed zrobieniem [emoji23] w sensie te miejsca na kreski oczywiście szare, ale je widzę.
No a na tej focie naprawdę dobrze widzę ten cień [emoji28]
Moze to mój mózg
Ja nawet na zachwalanych przez Was testach z Amazona (jak dla mnie takie samo gunwo jak facelle) widzę dwie kreski bez ciąży. Ba one tam są jeszcze nawet przed zrobieniem [emoji23] w sensie te miejsca na kreski oczywiście szare, ale je widzę.
Moze to mój mózg
Bibi89
Ja mysle że tak się wpatrywałam w tą tłustą krechę że jak przeniosłam wzrok na białe pole to kreska się nakładała wiecie o co chodziNo pisałam żebyś wrzucała ja od wczoraj tak wytężam swój wzrok że żaden cień mi nie umknie
A potem wyrzuciłam i pewnie zrobie jutro rano o ile plamienie się nie rozkręci
L
Ladycarooo
Gość
Dobra, dużo emocji nas jutro tu czeka
a żę wstanę o jakiejś 10 to chce mieć tu już komplet kresek pięknych!
Trzymam kciuki bardzo mocno!
Oby jednak to był dobry wzrok !Może po prostu ja mam spaczony mózg [emoji23]
Moze to mój mózg
Obym miała co wrzucić !Dobra, dużo emocji nas jutro tu czeka
reklama
Kamilad
Kilka z nas zauważyło cień więc to nie może być przypadekOby jednak to był dobry wzrok !