slyszalam,że Ty jestes wyrocznia,wiec wezme to na klateJa sprowadzę, ale czy łagodnie to nie wiem [emoji23]
reklama
ja tu zwazam na kazde slowo,zeby Was nie sprowokowac niczynOj tam, Ty jesteś miła na początku, tylko jak ktoś zacznie odwalać to się denerwujesz
Z
zaz208622
Gość
Nas tylko wybitna głupota prowokuje, a takich jednostek na szczęście jest niewiele więc nie masz powodów do obaw [emoji16][emoji16][emoji16]
ja tu zwazam na kazde slowo,zeby Was nie sprowokowac niczyn [emoji1787][emoji1787]
Z
zaz208622
Gość
Wysyłałam Ci na inny wątku [emoji41]
I tak chce zobaczyć fotę
ok trzymam za slowoNas tylko wybitna głupota prowokuje, a takich jednostek na szczęście jest niewiele więc nie masz powodów do obaw [emoji16][emoji16][emoji16]
dodasz fotke ???Dobra siknelam na pinka ponownie, znowu cień, nie wiem po chooj ja to robię muszę wyłączyć jakoś mózg do jutra, tylko jak to zrobić?!
L
Ladycarooo
Gość
foto!!Dobra siknelam na pinka ponownie, znowu cień, nie wiem po chooj ja to robię muszę wyłączyć jakoś mózg do jutra, tylko jak to zrobić?!
Kamilad
Fanka BB :)
foto!!
Serio nie macie dość tych cieni? Rzeźbie jak mogę żeby było coś widać na zdjęciu a i tak jest słabododasz fotke ???
reklama
widać jak byk ! moim zdaniemSerio nie macie dość tych cieni? Rzeźbie jak mogę żeby było coś widać na zdjęciu a i tak jest słabo Zobacz załącznik 1380538