reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Dlatego że przy zdrowej ciąży dzisiaj powinny być już widoczne te kreski :) to po 1. A po 2 to właśnie te skurcze macicy co mam od wczoraj intensywne, a tak na prawdę są od kilku dni, no tak nie powinno się dziać. W poprzednich 2 biochemach też tak miałam.
No ale póki co według tych zdjęć to są testy negatywne. Więc jeśli beta bedzie ujemna to nie będzie świadczyć o biochemie tylko o braku ciaży po prostu.

reklama
Dlatego że przy zdrowej ciąży dzisiaj powinny być już widoczne te kreski :) to po 1. A po 2 to właśnie te skurcze macicy co mam od wczoraj intensywne, a tak na prawdę są od kilku dni, no tak nie powinno się dziać. W poprzednich 2 biochemach też tak miałam.
11 dpo? Ja 11 dpo to miałam betę <1 w zdrowej ciąży :) a 12 dpo betę 2,3 i biel na testach

11 dpo? Ja 11 dpo to miałam betę <1 w zdrowej ciąży :) a 12 dpo betę 2,3 i biel na testach
A owu w jaki sposób potwierdzona? No ja mam krótka fazę lutealną, tylko 11 dni więc u mnie organizm już się nastawia na @ i prog powinien być dzisiaj malutki a jutro planowo okres. Więc jak do dzisiaj nic się nie zadziało to już nie będzie miało szans

A owu w jaki sposób potwierdzona? No ja mam krótka fazę lutealną, tylko 11 dni więc u mnie organizm już się nastawia na @ i prog powinien być dzisiaj malutki a jutro planowo okres. Więc jak do dzisiaj nic się nie zadziało to już nie będzie miało szans
Pamiętaj, że organizm to nie robot i nie wszystko jesteśmy w stanie wyliczyć i przewidzieć :) różne zawirowania mogą się zdarzyć:)

reklama
Jesteś pewna że czas zagnieżdżenia zależy od długości fazy lutealnej? Nigdy nie slyszalam o czymś takim