Karola270984
Fanka BB :)
nie DziekujeSpokojnej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie DziekujeSpokojnej ciąży
SuperU mnie beta dzisiaj 5085
Coś czuję że zaskoczy nam w kolejnym cykluNam się tak udało spłodzić nasze potomstwo 2 razy w pierwszym cyklu i raz w drugim cyklu, ale byliśmy wtedy dużo młodsi.
Teraz zobaczymy...
Trzymam kciuki!Coś czuję że zaskoczy nam w kolejnym cyklu
No takie kreski nie budzą wątpliwości gratulacje!No to przyszła w końcu pora i na mnie
Mam nadzieję, że w moim przypadku stwierdzenie "do trzech razy sztuka" okaże się trafne i będzie mi dane cieszyć się małym słodkim bobaskiem
Miłej niedzieli! ❤
Yeeee ! GratulacjeNo to przyszła w końcu pora i na mnie
Mam nadzieję, że w moim przypadku stwierdzenie "do trzech razy sztuka" okaże się trafne i będzie mi dane cieszyć się małym słodkim bobaskiem
Miłej niedzieli! ❤
Cudownie! GratulacjeNo to przyszła w końcu pora i na mnie
Miłej niedzieli! ❤