reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
No niestety los jest przewrotny. My tubz dziewczynami często mówimy, że takie nakręcanie się później jest bardzo bolesne. Po latach stara człowiek już się uodparnia i wie, że plamienia śród cykliczne częściej są powodem do zmartwień niż do radości.
Trzymam kciuki żeby kolejny cykl był udany [emoji1696]
Tak zrobię i zaczekam na @[emoji24]a jeszcze niedawno wam pisałam ze 8dpo miałam plamienie i myślałam ze to implantacyjne, już byłam taka szczęśliwa [emoji20]

No niestety los jest przewrotny. My tubz dziewczynami często mówimy, że takie nakręcanie się później jest bardzo bolesne. Po latach stara człowiek już się uodparnia i wie, że plamienia śród cykliczne częściej są powodem do zmartwień niż do radości.
Trzymam kciuki żeby kolejny cykl był udany [emoji1696]
Ja już 2 razy poroniłam wiec coś wiem o tym

Hej laseczki :) my wlasnie wracamy do domku, aż się płakać chce. Cudowny weekend na odpoczynek i przemyślenia. Póki co okresu nie dostałam ( wiec jednak owulka sie przesunęła 🤔) taki prezent na ten nasz weekend 🤣😈. Ale czekam już niecierpliwie zeby zacząć kolejny cykl :) a jak u Ciebie sytuacja @MartaMarkry ?
Po inofen, jestem skłonna powiedzieć ze cykl wrócił do normy. Okres trwał 3 dni jak kiedyś. W zeszłym cyklach 5-6 dni. Dzisiaj już czyściutko. Zaczęłam brać olej z wiesiołka 2x2, inform 1x2 i czekam na owulke :) wypada 27.03, mąż wyjeżdża 29.03 nie muszę mówić jak się cieszę i jaka mam nadzieje? 😅

Przykro mi [emoji3064] doskonale rozumiem, za mną 3 straty. Ale już mam dupe z kamienia, totalnie mnie to odarlo z nadziei i euforii. Do każdego cyklu podchodzę już bez żadnych oczekiwań większych [emoji23]
to tak jak ja :p to chyba przychodzi z miesiącami starań
Ja zawsze spodziewam się okresu, nawet sobie nie daje nadziei na ciążę xD

Jak też już po dwóch poronieniach, bez szczęśliwej ciąży o każdą ciążę staraliśmy się kilka miesięcy🤷‍♀️ wolę być szczęśliwie zadziwiona niz nastawienie że będzie a tu nic

Ostatnia edycja:
Po inofen, jestem skłonna powiedzieć ze cykl wrócił do normy. Okres trwał 3 dni jak kiedyś. W zeszłym cyklach 5-6 dni. Dzisiaj już czyściutko. Zaczęłam brać olej z wiesiołka 2x2, inform 1x2 i czekam na owulke :) wypada 27.03, mąż wyjeżdża 29.03 nie muszę mówić jak się cieszę i jaka mam nadzieje? 😅
3 dni okresu ? 😳 o Panie ile bym za to dała, ja przynajmniej 5-6 dni :( ale jeszcze nie dostałam 😕

reklama