reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
No niestety los jest przewrotny. My tubz dziewczynami często mówimy, że takie nakręcanie się później jest bardzo bolesne. Po latach stara człowiek już się uodparnia i wie, że plamienia śród cykliczne częściej są powodem do zmartwień niż do radości.
Trzymam kciuki żeby kolejny cykl był udany [emoji1696]
Tak zrobię i zaczekam na @[emoji24]a jeszcze niedawno wam pisałam ze 8dpo miałam plamienie i myślałam ze to implantacyjne, już byłam taka szczęśliwa [emoji20]

No niestety los jest przewrotny. My tubz dziewczynami często mówimy, że takie nakręcanie się później jest bardzo bolesne. Po latach stara człowiek już się uodparnia i wie, że plamienia śród cykliczne częściej są powodem do zmartwień niż do radości.
Trzymam kciuki żeby kolejny cykl był udany [emoji1696]
Ja już 2 razy poroniłam wiec coś wiem o tym

Hej laseczki :) my wlasnie wracamy do domku, aż się płakać chce. Cudowny weekend na odpoczynek i przemyślenia. Póki co okresu nie dostałam ( wiec jednak owulka sie przesunęła 🤔) taki prezent na ten nasz weekend 🤣😈. Ale czekam już niecierpliwie zeby zacząć kolejny cykl :) a jak u Ciebie sytuacja @MartaMarkry ?
Po inofen, jestem skłonna powiedzieć ze cykl wrócił do normy. Okres trwał 3 dni jak kiedyś. W zeszłym cyklach 5-6 dni. Dzisiaj już czyściutko. Zaczęłam brać olej z wiesiołka 2x2, inform 1x2 i czekam na owulke :) wypada 27.03, mąż wyjeżdża 29.03 nie muszę mówić jak się cieszę i jaka mam nadzieje? 😅

Przykro mi [emoji3064] doskonale rozumiem, za mną 3 straty. Ale już mam dupe z kamienia, totalnie mnie to odarlo z nadziei i euforii. Do każdego cyklu podchodzę już bez żadnych oczekiwań większych [emoji23]
to tak jak ja :p to chyba przychodzi z miesiącami starań
Ja zawsze spodziewam się okresu, nawet sobie nie daje nadziei na ciążę xD

Jak też już po dwóch poronieniach, bez szczęśliwej ciąży o każdą ciążę staraliśmy się kilka miesięcy🤷‍♀️ wolę być szczęśliwie zadziwiona niz nastawienie że będzie a tu nic

Ostatnia edycja:
Po inofen, jestem skłonna powiedzieć ze cykl wrócił do normy. Okres trwał 3 dni jak kiedyś. W zeszłym cyklach 5-6 dni. Dzisiaj już czyściutko. Zaczęłam brać olej z wiesiołka 2x2, inform 1x2 i czekam na owulke :) wypada 27.03, mąż wyjeżdża 29.03 nie muszę mówić jak się cieszę i jaka mam nadzieje? 😅
3 dni okresu ? 😳 o Panie ile bym za to dała, ja przynajmniej 5-6 dni :( ale jeszcze nie dostałam 😕

reklama