reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Tak bardzo chcesz je zobaczyć? [emoji846][emoji846][emoji846]

DOŚĆ!!!!!! Mowie do was wszystkich DOŚĆ! To nie jest prowokacja? Nie? To co to jest? Wątek zszedł na psy, jak każdy, w którym się pojawilas z tego co pamietam. A osoby, z którymi weszłas w konflikt teraz wtedy tu nie były, wiec problemem chyba jednak jesteś Ty. Wybacz, z tego co z wczoraj pamietam gownoburza zaczęła się od pytania „po co”. I co to ma teraz na celu? Już było dobrze, już się tu rozmawiało o normalnych sprawach. Ale wróciłaś po chwili i dolałas oliwy do ognia, bo nie można było po prostu pozwolić kłótni umrzeć śmiercią naturalna. Jesteś jak troll, pewnie zresz chipsy przed kompem i się śmiejesz, ze jednak kogoś wyprowadzasz z równowagi. Ta sprzeczka jest bez sensu, poszło o idee a teraz o co się właściwie kłócicie? Wiesz? Tylko mi nie pisz o obrażaniu, o nie odpisywaniu, bo robisz dokładnie to samo [emoji2368]

DOŚĆ!!!!!! Mowie do was wszystkich DOŚĆ! To nie jest prowokacja? Nie? To co to jest? Wątek zszedł na psy, jak każdy, w którym się pojawilas z tego co pamietam. A osoby, z którymi weszłas w konflikt teraz wtedy tu nie były, wiec problemem chyba jednak jesteś Ty. Wybacz, z tego co z wczoraj pamietam gownoburza zaczęła się od pytania „po co”. I co to ma teraz na celu? Już było dobrze, już się tu rozmawiało o normalnych sprawach. Ale wróciłaś po chwili i dolałas oliwy do ognia, bo nie można było po prostu pozwolić kłótni umrzeć śmiercią naturalna. Jesteś jak troll, pewnie zresz chipsy przed kompem i się śmiejesz, ze jednak kogoś wyprowadzasz z równowagi. Ta sprzeczka jest bez sensu, poszło o idee a teraz o co się właściwie kłócicie? Wiesz? Tylko mi nie pisz o obrażaniu, o nie odpisywaniu, bo robisz dokładnie to samo [emoji2368]
Hahah ja nawet kompa nie mam.
Nie mam kompleksów jak niektóre i dlatego wyzywają się na innych.
Po co mnie pyta o test skoro sama wysmiewala się że to za wcześnie??

Skoro ona może wszystko to ja robię tak samo.
Zawsze będą tworzyć się tu grupki. I to akurat nigdy się nie zmieni

Jesteś od sierpnia zeszłego roku.
Naprawdę przeczytałaś wszystkie wątki w których coś pisałam?
Byłam tutaj w 2019 i początek 2020. Potem mnie tu nie było.
A ty jesteś pół roku i nagle wiesz wszystko

Aaaa czyli Ty po prostu zazdrościsz, ze "ona coś robi" i też byś tak chciała [emoji3064] rozumiem już wszystko [emoji3590] możesz probówać "ją" naśladować. Powodzonka[emoji7]
Skoro ona może wszystko to ja robię tak samo.
Zawsze będą tworzyć się tu grupki. I to akurat nigdy się nie zmieni

reklama
Do góry