reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Oj kochana.. Daj mi spokój bo nie chce sobie zepsuć dobrego humoru.
A ty widać że masz jakiś dołek

ani Smerfetka ani Ja( bo zapewne też o mnie Wam chodzi) nie pisałyśmy same ze sobą więc wina moje Panie jest po dwóch stronach. Jesteście niemiłe po prostu
Dziewczyny nie odpisujmy juz nie warto naprawdę, widać każdy jest inny. Zostawmy ich post niech sie w nim bawią same
Szkoda sobie ryja strzępić widzę co do niektórych bo nie przegada nie wytłumaczy

Chciałabym jeszcze cos dodac. Chciałabym PRZEPROSIĆ jestem tu nowa nie wiedziałam jakie macie zasady itp. Skoro tak testujecie to ja jako mniejszość oczywiście się dostosuje.
Napisze jeszcze raz chciałabym PRZEPROSIC Was Dziewczyny, nie te z którymi miałam 'przyjemność' jakże kulturalnie i na poziomie dyskutować. Ale te które to czytając poczuły się urażone. Kibicuje Wam bardzo i nie chce żebyście przeze mnie miały dodatkowy stres.
Teraz życzę sobie i moim wspoltworzacym ta konwersacje na tyle pokory żeby zakończyć te farse.

reklama
Chciałabym jeszcze cos dodac. Chciałabym PRZEPROSIĆ jestem tu nowa nie wiedziałam jakie macie zasady itp. Skoro tak testujecie to ja jako mniejszość oczywiście się dostosuje.
Napisze jeszcze raz chciałabym PRZEPROSIC Was Dziewczyny, nie te z którymi miałam 'przyjemność' jakże kulturalnie i na poziomie dyskutować. Ale te które to czytając poczuły się urażone. Kibicuje Wam bardzo i nie chce żebyście przeze mnie miały dodatkowy stres.
Teraz życzę sobie i moim wspoltworzacym ta konwersacje na tyle pokory żeby zakończyć te farse.
AMEN

chociaż to i tak pewnie nie koniec

Do góry