reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Ledwie co to przeczytałam. Tosz ta dyskusja nie ma sensu. Po co się denerwować i nakręcac? Sama testowalam 8dpo, niech pierwsza rzuci kamień ktora nie testowala nigdy przed terminem @. Proponuję co poniektore posty ignorować. Na rozluznienie:
Dziś miałam iść zrobić sobie wszystkie badania w tym cukrzycę na czczo i jak ostatni debil wyjadlam rano resztki jogurtu po dziecku... 🙈

reklama
Chciałabym jeszcze cos dodac. Chciałabym PRZEPROSIĆ jestem tu nowa nie wiedziałam jakie macie zasady itp. Skoro tak testujecie to ja jako mniejszość oczywiście się dostosuje.
Napisze jeszcze raz chciałabym PRZEPROSIC Was Dziewczyny, nie te z którymi miałam 'przyjemność' jakże kulturalnie i na poziomie dyskutować. Ale te które to czytając poczuły się urażone. Kibicuje Wam bardzo i nie chce żebyście przeze mnie miały dodatkowy stres.
Teraz życzę sobie i moim wspoltworzacym ta konwersacje na tyle pokory żeby zakończyć te farse.
Gratuluję postawy, szacun👍🏻

Nie musisz za nic przepraszac.
Wbrew pozorom moje pytanie po co nie było złośliwe tylko szczere.
Wszystkie tu życzymy Ci żebyś ujrzała dwie kreski najszybciej jak tylko się da, miała spokojne i piekne 9 msc ciąży, a później jeszcze piękniejsze macierzyństwo.
I chociaż pewnie nie wierzysz to ja również tego właśnie Ci życzę
Chciałabym jeszcze cos dodac. Chciałabym PRZEPROSIĆ jestem tu nowa nie wiedziałam jakie macie zasady itp. Skoro tak testujecie to ja jako mniejszość oczywiście się dostosuje.
Napisze jeszcze raz chciałabym PRZEPROSIC Was Dziewczyny, nie te z którymi miałam 'przyjemność' jakże kulturalnie i na poziomie dyskutować. Ale te które to czytając poczuły się urażone. Kibicuje Wam bardzo i nie chce żebyście przeze mnie miały dodatkowy stres.
Teraz życzę sobie i moim wspoltworzacym ta konwersacje na tyle pokory żeby zakończyć te farse.

mi tak wyszło właśnie w pierwszej ciąży. Okres powinnam dostać 11 wrzesnia a 2 był wynik pozytywny na teście;))
Jesteś pewna kiedy miałaś owulację? Mogło tak u Ciebie wyjść, jeśli masz fazę lutealną 16-dniową. W innym przypadku miałaś po prostu owulację wcześniej niż zakładałaś.
Prawda jest taka że tylko jednej dziewczynie przeszkadzało, zabolało to że pisałyśmy o wcześniejszym testowaniu a grupka czepialskich po prostu się przyczepiła bo już nie miała czego..
Mam prawo testować, nie ma regulaminu więc...
Prawda jest taka, że zaczęłaś pisać wczoraj wieczorem, a dziś każda, której się to nie podobało skomentowała. Nie ma regulaminu, ale jeśli przeczytałaś pierwszy post, to pewnie wiesz, jakie jest założenie grupy. To będziesz testować wcześniej czy nie? Bo już się pogubiłam.

Problem w tym, że nikt z Ciebie nie robi "gówna" bo całą robotę odwalasz sama 😂 i nie nazwałabym tego " robieniem z kogoś gówna" 🤷‍♀️
W ogóle 🙂🙂 żadna z was nie mówi że mam się udać do psychologa, że mam coś z głową, że nie wiem co wrzucam i pisze. Serio?
To tamta ma coś nie halo i czepia sie..
Tyle

Prawda jest taka, że zaczęłaś pisać wczoraj wieczorem, a dziś każda, której się to nie podobało skomentowała. Nie ma regulaminu, ale jeśli przeczytałaś pierwszy post, to pewnie wiesz, jakie jest założenie grupy. To będziesz testować wcześniej czy nie? Bo już się pogubiłam.
Jak sama nazwa wskazuje, II kreski z marca... Jest już marzec więc..

Ledwie co to przeczytałam. Tosz ta dyskusja nie ma sensu. Po co się denerwować i nakręcac? Sama testowalam 8dpo, niech pierwsza rzuci kamień ktora nie testowala nigdy przed terminem @. Proponuję co poniektore posty ignorować. Na rozluznienie:
Dziś miałam iść zrobić sobie wszystkie badania w tym cukrzycę na czczo i jak ostatni debil wyjadlam rano resztki jogurtu po dziecku... 🙈
oj zdarza się haha wiem coś o tym, matka najlepszy śmietnik 😂😂😂😂

reklama
Do góry