reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Nie musisz za nic przepraszac.
Wbrew pozorom moje pytanie po co nie było złośliwe tylko szczere.
Wszystkie tu życzymy Ci żebyś ujrzała dwie kreski najszybciej jak tylko się da, miała spokojne i piekne 9 msc ciąży, a później jeszcze piękniejsze macierzyństwo.
I chociaż pewnie nie wierzysz to ja również tego właśnie Ci życzę
Ciebie za nic nie muszę przepraszać wiem;) myślę że tak samo jak i Ja jesteś winna tego całego zamieszania;) więc może już RAZEM to skończymy tak jak RAZEM to zaczęłyśmy. Mamy chyba większe zmartwienia i problemy niż to co teraz się dzieje;)

reklama
Zapraszam na priv [emoji3590] wyjaśnimy sobie wszystko
Nie mam co z tobą wyjasniac.
Ja mam swoje zdanie a ty swoje i tego nic nie zmieni.

Mogę przeprosić dziewczyny które jakimś cudem uraziłam.
Ale ja ciebie obrażać nie zaczęłam.
A ty mi jeździsz od psychologów, od niskiego poziomu i nie chce mówić co jeszcze..

Napisałam do Ciebie wiadomość na priv więc jak będziesz miala życzenie to tam zapraszam do dyskusji. Tutaj czas ją zakończyć
Nie mam co z tobą wyjasniac.
Ja mam swoje zdanie a ty swoje i tego nic nie zmieni.

Mogę przeprosić dziewczyny które jakimś cudem uraziłam.
Ale ja ciebie obrażać nie zaczęłam.
A ty mi jeździsz od psychologów, od niskiego poziomu i nie chce mówić co jeszcze..

OMG dziewczyny, po co się tak obrażacie?

Z własnego doświadczenia, owulacja może się przesunąć i pozytywny test wyjść o kilka dni wcześniej niż w terminie @. I nie mówię tu tylko o sytuacjach, gdy są nieregularne cykle, ale gdy do tej pory były jak w zegarku. Sama jestem tego przykladem - test pozytywny już w 20 dc, czyli aż tydzień przed.

I niby dlaczego dziewczyny nie mogą testować wcześniej i dzielić się wrażeniami? I nawet rozczarowaniem, że test wyszedł negatywny, bo zrobiły go za wcześnie?

Gdzie niby jest napisane, że tego nie wolno robić?

Straszne jest to, co wypisujecie. Internet daje wam moc. Niestety zamiast kulturalnie się wspierać, to kilka z was zrobiła z tego wątku niezłe bajorko do wyrzucania negatywnych emocji i swoich frustracji.

Mówię temu stanowczo dość @aniaslu

OMG dziewczyny, po co się tak obrażacie?

Z własnego doświadczenia, owulacja może się przesunąć i pozytywny test wyjść o kilka dni wcześniej niż w terminie @. I nie mówię tu tylko o sytuacjach, gdy są nieregularne cykle, ale gdy do tej pory były jak w zegarku. Sama jestem tego przykladem - test pozytywny już w 20 dc, czyli aż tydzień przed.

I niby dlaczego dziewczyny nie mogą testować wcześniej i dzielić się wrażeniami? I nawet rozczarowaniem, że test wyszedł negatywny, bo zrobiły go za wcześnie?

Gdzie niby jest napisane, że tego nie wolno robić?

Straszne jest to, co wypisujecie. Internet daje wam moc. Niestety zamiast kulturalnie się wspierać, to kilka z was zrobiła z tego wątku niezłe bajorko do wyrzucania negatywnych emocji i swoich frustracji.

Mówię temu stanowczo dość @aniaslu
Ehh więcej takich osób..

Napisałaś, ze do mnie coś masz [emoji41]
@Zazuzazaza serio?
Po co ta wiadomość do mnie?
Napisałam ci ze nic do ciebie nie mam
Screenshot_20210303_163154.jpeg

reklama
Do góry