reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Ja już mówiłam że jeśli komuś nie pasuje niech nie ciągnie tematu i tyle.
Sama ze sobą przecież nie będę pisać

reklama
I odpuściliśmy. Był spokój, cisza merytoryczne rozmowy. Ale Smerfetka wytrzymała jakąś godzinę i musiała wrzucić kolej e 3 grosze [emoji2368][emoji2320]
czy mi się tylko wydaje czy to już jest trochę przesada... Po co to czepialstwo, łapanie za słówka... Mieliśmy odpuścić więc po co to. Ciągle piszesz i jakiś fankach o jakiś psiapsiach a ja nawet nie znam Smerfetki (mamy tylko podobne zdanie w tym temacie) Ty też masz Dziewczyny "po swojej" stronie i nikt ich nie ośmiesza pisząc że są Twoimi fankami itp.
Szanuję zdanie innych dziewczyny i jedyne co do mnie przemawia to to że ta post jest o testowaniu w dniu planowanej miesiączki (nie wiedziałam o tym bo jestem tu od 2dni) szanuję to więc nie będę dalej poruszać tego tematu. Ale obrażać siebie nie pozwolę.

Dziewczyny zrozumcie jedno
Którejś z Was 8dpo wyjdzie test pozytywny(a jest to możliwe jeżeli do zagnieżdżenia dojdzie 6dpo czyli w najkrótszym czasie, a beta w 8dpo już powinna się na tyle pojawić, że cień wyjdzie) w tym momencie nakręcają się inne staraczki i również testują i bach jedna, druga, trzecia..... załamane
W tym momencie takim właśnie o to złamaniem wyrządzają sobie krzywdę i nawet przez taki stres może zacząć się problem. Wiecie, że nawet stres może spowodować, że nie dojdzie do zagnieżdżenia. Organizm stwierdzi, że sobie nie poradzi i pach po ptokach[emoji2368][emoji2368][emoji2368]wystarczy, że jest tutaj dużo dziewczyn które i tak już mają wystarczająco na głowie. Dziewczyny tutaj już dawno podjęły decyzję o tym, że nie testują wcześniej. I proszę uszanujcie ich zdanie. I taka decyzja została podjęta już jakiś czas temu. Jest tutaj bardzo dużo wątków na których można poruszać ten temat to po co na siłę jeszcze tutaj Go wpychać skoro zostało coś wcześniej ustalone[emoji2368][emoji2368][emoji2368]

Prawda jest taka że tylko jednej dziewczynie przeszkadzało, zabolało to że pisałyśmy o wcześniejszym testowaniu a grupka czepialskich po prostu się przyczepiła bo już nie miała czego..
Mam prawo testować, nie ma regulaminu więc...

Wyniki przyszły.
Jednak wcześniejsza beta po 10 dniach to był Ovitrelle.

Miałam 3 pęcherzyki. Dwa duże na jednym jajniku a jeden niewiele mniejszy od nich na prawym.

Dostałam aż 4 zastrzyki na ich pęknięcie. Staraliśmy się z mężem non stop.

Nie wiem co poszło nie tak 😔😖😓😥
Przepraszam ale musiałam się wyżalić...
Czasami tak po prostu jest :(. Następny cykl będzie Wasz. Trzymam kciuki.

Dziewczyny zrozumcie jedno
Którejś z Was 8dpo wyjdzie test pozytywny(a jest to możliwe jeżeli do zagnieżdżenia dojdzie 6dpo czyli w najkrótszym czasie, a beta w 8dpo już powinna się na tyle pojawić, że cień wyjdzie) w tym momencie nakręcają się inne staraczki i również testują i bach jedna, druga, trzecia..... załamane
W tym momencie takim właśnie o to złamaniem wyrządzają sobie krzywdę i nawet przez taki stres może zacząć się problem. Wiecie, że nawet stres może spowodować, że nie dojdzie do zagnieżdżenia. Organizm stwierdzi, że sobie nie poradzi i pach po ptokach[emoji2368][emoji2368][emoji2368]wystarczy, że jest tutaj dużo dziewczyn które i tak już mają wystarczająco na głowie. Dziewczyny tutaj już dawno podjęły decyzję o tym, że nie testują wcześniej. I proszę uszanujcie ich zdanie. I taka decyzja została podjęta już jakiś czas temu. Jest tutaj bardzo dużo wątków na których można poruszać ten temat to po co na siłę jeszcze tutaj Go wpychać skoro zostało coś wcześniej ustalone[emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Ja nie widziałam żadnego regulaminu że nie można testować wcześniej.
Gdyby taki był to tematu bym nie pociągnęła

reklama
Prawda jest taka że tylko jednej dziewczynie przeszkadzało, zabolało to że pisałyśmy o wcześniejszym testowaniu a grupka czepialskich po prostu się przyczepiła bo już nie miała czego..
Mam prawo testować, nie ma regulaminu więc...
ani Smerfetka ani Ja( bo zapewne też o mnie Wam chodzi) nie pisałyśmy same ze sobą więc wina moje Panie jest po dwóch stronach. Jesteście niemiłe po prostu
Przecież to wy naskoczyłyście na dziewczynę, która zapytała po co tak wcześnie testować

Do góry