reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
@Smerfetka94 Ty nadal nie widzisz w sobie żadnej winy? Naprawdę? Nikt nie uczył Cię koegzystencji? Dlaczego rzucasz się na każdą dziewczynę, która ma odmienne zdanie? Po co ciągle podpalasz drame na wątku do tego nie przeznaczonym? Aż tak nudne życie masz? Czy o co chodzi? Chcesz błyszczeć? To posyp się brokatem 🤷‍♀️ ale daj tu dziewczyną pisać o 2 kreskach. Weź swoje Psiapsi na prywatny i tam możecie jechać po bandzie jak się Wam podoba. A tymczasem zawrzyj swoją twarzoczaszke I uszanuj inne użytkowniczki tego forum, które mają Cię totalnie w dupie 🙃❤️

I tak nikt Ci nie uwierzy [emoji12]
Ale zdarzaja się takie sytuacje. Tylko tym co się nie zdarzyło, nie uwierzą tylko wyśmieją.
Ja miałam tak samo

Każda z nas wie ze do zagnieżdżenia może dość między 7-12dpo. Jeśli dojdzie w 7 - to test już coś pokaże 9dpo. Nikt tego nie wyśmiewa. Jeśli dojdzie w 12 to dopiero koło 14dpo. Zwykle jest to 10-12dpo. Żadna nowość [emoji2368]

@Smerfetka94 Ty nadal nie widzisz w sobie żadnej winy? Naprawdę? Nikt nie uczył Cię koegzystencji? Dlaczego rzucasz się na każdą dziewczynę, która ma odmienne zdanie? Po co ciągle podpalasz drame na wątku do tego nie przeznaczonym? Aż tak nudne życie masz? Czy o co chodzi? Chcesz błyszczeć? To posyp się brokatem 🤷‍♀️ ale daj tu dziewczyną pisać o 2 kreskach. Weź swoje Psiapsi na prywatny i tam możecie jechać po bandzie jak się Wam podoba. A tymczasem zawrzyj swoją twarzoczaszke I uszanuj inne użytkowniczki tego forum, które mają Cię totalnie w dupie 🙃❤️
Gdyby miały w dupie nie zwracałyby uwagi na moje komentarze ❤️

Wiesz powiadasz [emoji41][emoji848]Zobacz załącznik 1244324
czy mi się tylko wydaje czy to już jest trochę przesada... Po co to czepialstwo, łapanie za słówka... Mieliśmy odpuścić więc po co to. Ciągle piszesz i jakiś fankach o jakiś psiapsiach a ja nawet nie znam Smerfetki (mamy tylko podobne zdanie w tym temacie) Ty też masz Dziewczyny "po swojej" stronie i nikt ich nie ośmiesza pisząc że są Twoimi fankami itp.
Szanuję zdanie innych dziewczyny i jedyne co do mnie przemawia to to że ta post jest o testowaniu w dniu planowanej miesiączki (nie wiedziałam o tym bo jestem tu od 2dni) szanuję to więc nie będę dalej poruszać tego tematu. Ale obrażać siebie nie pozwolę.

reklama
Do góry