reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

A kto mówi ze my staramy sie 1 cykl? Podejdzicie do tego bardziej luźno bo niedługo będzie trzeba nie tylko do ginekologa sie zgłosić [emoji2960] uważam że nie zrobiłam nic co mogłoby urazić koleżanki które będą testować w dniu okresu a nie tak jak ja 10dpo
Nie rozumiem waszych wypowiedzi dziewczyny. Jak tak dalej pójdzie to na początku danego tematu trzeba będzie regulamin zamieścić [emoji50]
Niestety to wy powinnyście podejść bardziej na luzie do kwestii testowania i ćwiczyć swoją cierpliwość, bo przez to prędzej zwariujecie.

reklama
@Smerfetka94 Przyjmij po prostu do siebie to, że testowanie tak wcześnie nie ma najmniejszego sensu. Co miesiąc prowadzony jest wątek kreseczek, który ma na celu pokazanie komu się udało, dziewczyny się tu pocieszają i motywują. Wpisz się grzecznie do tabelki, ale nie z datą typu 7dpo, bo najwcześniej test pokaże cokolwiek ok 9 dpo ale to są i tak skrajne przypadki i większość z nas wpisuje datę ok 12-14 dpo. Taki jest cel tego wątku. Nie zaśmiecamy, piszemy o wynikach testowania.

@Smerfetka94 Przyjmij po prostu do siebie to, że testowanie tak wcześnie nie ma najmniejszego sensu. Co miesiąc prowadzony jest wątek kreseczek, który ma na celu pokazanie komu się udało, dziewczyny się tu pocieszają i motywują. Wpisz się grzecznie do tabelki, ale nie z datą typu 7dpo, bo najwcześniej test pokaże cokolwiek ok 9 dpo ale to są i tak skrajne przypadki i większość z nas wpisuje datę ok 12-14 dpo. Taki jest cel tego wątku. Nie zaśmiecamy, piszemy o wynikach testowania.
Ale ja o tym wiem.
Nie wrzucałam przecież żadnego testu 3dpo

Wiesz powiadasz [emoji41][emoji848]
Ale ja o tym wiem.
Nie wrzucałam przecież żadnego testu 3dpo
Screenshot_20210303_153449.jpeg

Niestety to wy powinnyście podejść bardziej na luzie do kwestii testowania i ćwiczyć swoją cierpliwość, bo przez to prędzej zwariujecie.
Wykonałam jeden test 10 dpo wydaje mi sie ze moja cierpliwość jest oki😅a wam życzę żebyście testowały kiedy macie na to ochotę i ujrzały 2 kreski 🤗

Gdzie ta pani psycholog od siedmiu boleści, która to się nie zgodziła z jednym z moich wpisów? Może tym razem ma coś mądrego do napisania.

reklama
Do góry