reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Jak ktoś zadaje pytanie to daje Ci możliwość odpowiedzi. Ty nie odpowiadasz tylko warczysz. Najpierw twierdzisz, że tu są ludzie, którzy się nie znają, a później pytasz czy możesz wrzucić swoj test... Wiec pytam po co? Skoro tu są same tumany, Ty jesteś najmądrzejsza w całej wsi i w dodatku masz już swoje psiapsi to po co chcesz się dzielić testami z kimś kto dla Ciebie jest nikim? [emoji2368]
Po 1.pokaz mi gdzie napisałam że osoby tutaj nie znają się na niczym.
Po 2, gdzie niby twoim zdaniem warczę
Po 3 będę się dzielić bo mam na to ochotę 🙂

reklama
Nom chyba pora założyć wątek prywatny. Za dużo zaczyna się tutaj dziać nieprzyjemnego dla dziewczyn które już od dłuższego czasu są na wątku i przechodzą z miesiąca na miesiąc, a te które dołączają powinny być ciut bardziej wyrozumiałe w stosunku do innych
A kto mówi ze my staramy sie 1 cykl? Podejdzicie do tego bardziej luźno bo niedługo będzie trzeba nie tylko do ginekologa sie zgłosić 🤭 uważam że nie zrobiłam nic co mogłoby urazić koleżanki które będą testować w dniu okresu a nie tak jak ja 10dpo
Nie rozumiem waszych wypowiedzi dziewczyny. Jak tak dalej pójdzie to na początku danego tematu trzeba będzie regulamin zamieścić 😮

No widzisz.. Mądre.
Ale są osoby które się przejmują jedna krecha, są osoby które czekają z testem do @ ale są też te niecierpliwe. I każde powinno traktowac się tak samo
Niecierpliwe muszą uczyć się cierpliwości - przy niemowlaku jest to niezbędne [emoji4]
też bym chciała odrazu po owulacji wiedzieć czy się udało czy nie ale niestety tak to nie działa i żaden test nie pokaże dwóch kresek wcześniej niż to możliwe

Niecierpliwe muszą uczyć się cierpliwości - przy niemowlaku jest to niezbędne [emoji4]
też bym chciała odrazu po owulacji wiedzieć czy się udało czy nie ale niestety tak to nie działa i żaden test nie pokaże dwóch kresek wcześniej niż to możliwe
Jestem cierpliwa w niektórych tematach, tych dzieciowych też bo mam córkę.
Ale testy to już coś innego..
Byłam na forum gdzie dziewczyny nie czepiały się takich tematów i to im nie przeszkadzało. Nawet były w szoku jak niektóre testy wychodziły pozytywne grubo przed @

reklama
Jestem cierpliwa w niektórych tematach, tych dzieciowych też bo mam córkę.
Ale testy to już coś innego..
Byłam na forum gdzie dziewczyny nie czepiały się takich tematów i to im nie przeszkadzało. Nawet były w szoku jak niektóre testy wychodziły pozytywne grubo przed @
mi tak wyszło właśnie w pierwszej ciąży. Okres powinnam dostać 11 wrzesnia a 2 był wynik pozytywny na teście;))

Do góry