reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Ja..... Ty musisz być totalnie zaburzona... Widziałam, ze juz masz psychologa wśród swoich fanek to niech Cię zdiagnozujemy bo to na bank da się leczyć. Zadałam Ci PYTANIE, a Ty toczysz pianę [emoji23]
To Ty babo po mnie jeździsz od wczoraj. Przypomnieć ci? Pokazać twoje komentarze i obraźliwe słowa w moją stronę?
Problemy masz sama ze sobą. Ale jeśli będziesz chciała to je wyleczysz.

Powodzenia 🙂🙂

reklama
Czasem tak po prostu się dzieje, nie obwiniajcie się, na pewno zrobiliście wszystko co w Waszej mocy [emoji3590] odetchnijcie i trzymam kciuki za koleny cykl
Wyniki przyszły.
Jednak wcześniejsza beta po 10 dniach to był Ovitrelle.

Miałam 3 pęcherzyki. Dwa duże na jednym jajniku a jeden niewiele mniejszy od nich na prawym.

Dostałam aż 4 zastrzyki na ich pęknięcie. Staraliśmy się z mężem non stop.

Nie wiem co poszło nie tak [emoji17][emoji37][emoji29][emoji26]
Przepraszam ale musiałam się wyżalić...

W tym wszystkim chodzi chyba o to, że testujemy w tym wątku w dniach kiedy ma się pojawić okres (test jest wtedy w miarę wiarygodny) I albo się pojawi okres albo ujrzymy dwie kreseczki i się pochwalimy [emoji4]
Jak ktoś chce to może robić testy i w czasie okresu ale jako świadome, dorosłe kobiety musimy sobie zdawać sprawę, że to nie ma sensu. Test może pokazać dwie kreski dopiero po zagnieżdzeniu.. Trzeba być cierpliwym..

Wyniki przyszły.
Jednak wcześniejsza beta po 10 dniach to był Ovitrelle.

Miałam 3 pęcherzyki. Dwa duże na jednym jajniku a jeden niewiele mniejszy od nich na prawym.

Dostałam aż 4 zastrzyki na ich pęknięcie. Staraliśmy się z mężem non stop.

Nie wiem co poszło nie tak [emoji17][emoji37][emoji29][emoji26]
Przepraszam ale musiałam się wyżalić...

Czasem tak bywa, nawet przy sprzyjających okolicznościach szanse są ponoć koło 30%. Nie martw się. Następnym razem musi się udać! [emoji3590]

W tym wszystkim chodzi chyba o to, że testujemy w tym wątku w dniach kiedy ma się pojawić okres (test jest wtedy w miarę wiarygodny) I albo się pojawi okres albo ujrzymy dwie kreseczki i się pochwalimy [emoji4]
Jak ktoś chce to może robić testy i w czasie okresu ale jako świadome, dorosłe kobiety musimy sobie zdawać sprawę, że to nie ma sensu. Test może pokazać dwie kreski dopiero po zagnieżdzeniu.. Trzeba być cierpliwym..
No widzisz.. Mądre.
Ale są osoby które się przejmują jedna krecha, są osoby które czekają z testem do @ ale są też te niecierpliwe. I każde powinno traktowac się tak samo

reklama
Jak ktoś zadaje pytanie to daje Ci możliwość odpowiedzi. Ty nie odpowiadasz tylko warczysz. Najpierw twierdzisz, że tu są ludzie, którzy się nie znają, a później pytasz czy możesz wrzucić swoj test... Wiec pytam po co? Skoro tu są same tumany, Ty jesteś najmądrzejsza w całej wsi i w dodatku masz już swoje psiapsi to po co chcesz się dzielić testami z kimś kto dla Ciebie jest nikim? [emoji2368]
Ja się nie odpaliłam [emoji846] Jestem mega spokojna ale z tobą jest ewidentnie coś nie tak bo razi Cię prawie wszystko

Do góry