Kasialucky
Fanka BB :)
Kopia smerfetki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm wystarczyło powiedzieć koleżanko wejdź na inny wątek, ciężko?Zrobiłyście gównburze o nic tak naprawdę ja odpowiadałam wam na 'bardzo miłe' komentarze które były tak samo 'bardzo miłe'
Zrobiłyście gównburze o nic tak naprawdę ja odpowiadałam wam na 'bardzo miłe' komentarze które były tak samo 'bardzo miłe'
Zrobiłyście gównburze o nic tak naprawdę ja odpowiadałam wam na 'bardzo miłe' komentarze które były tak samo 'bardzo miłe'
Odpowiadasz sama sobieHm wystarczyło powiedzieć koleżanko wejdź na inny wątek, ciężko?
I edytowanie postu nie sprawi, że odwrócisz kota ogonem [emoji6]Hm wystarczyło powiedzieć koleżanko wejdź na inny wątek, ciężko?
Ja odniosłam się do wszystkich komentarzy które mnie uraziłyDostałaś jeden, grzeczny i baaaaaaaaaaaardzo wyważony komentarz.
Ale postanowiłaś wszystkich rykoszetem poobrażać
A zróbcie sobie też, zmienione na zróbcie sobie testJa odniosłam się do wszystkich komentarzy które mnie uraziły
I was również uraziły
Tyle
Remis
Post o który jest burza został usunięty więc ja nie będę go kontynuowała