reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Dostałaś jeden, grzeczny i baaaaaaaaaaaardzo wyważony komentarz.
Ale postanowiłaś wszystkich rykoszetem poobrażać
Ja odniosłam się do wszystkich komentarzy które mnie uraziły
I was również uraziły
Tyle
Remis
Post o który jest burza został usunięty więc ja nie będę go kontynuowała

@Czybedemama gdyby takie proste było zajście w ciążę, że wystarczy sobie zrobić też, to takie wątki by były niepotrzebne. Są osoby, którym bardzo zależy na zostaniu matką, a po przeczytaniu takiego komentarza robi się po prostu przykro. Czyli jeśli sama miałam problem z zajściem w ciążę jestem gorsza, bo nie potrafiłam sobie też zrobić ot tak? Od tego jest forum, żeby się wspierać. Myślę, że nie tylko ja jedna poczułam się urażona i gorsza.

Ja proponuję zamknąć ten wątek i otworzyć nowy, bo to co się tu dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. Idę o zakład, że jeśli ktoś wejdzie tutaj, żeby szukać wsparcia, po przeczytaniu kilku ostatnich komentarzy ucieknie gdzie pieprz rośnie i nie wróci nigdy więcej.
Spróbuj też się postawić na miejscu dziewczyn, które zachodzą w ciążę, ale przeżywają stratę za stratą. Im też powiesz zrób sobie też?

reklama
Do góry