E
Em82
Gość
Z czym przeginamy? Czym cie ktoś obraził? Hm?A wy nie przeginacie? Wy możecie pisać co uważacie ja również
Chamstwem odezwały się Panie które nie są chamskie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z czym przeginamy? Czym cie ktoś obraził? Hm?A wy nie przeginacie? Wy możecie pisać co uważacie ja również
Chamstwem odezwały się Panie które nie są chamskie
Hamuj dziewczynko słowaWstyd mi za takie kobiety. Żałosne i poniżej jakiegokolwiek poziomu.
To już nie twoja sprawa, w tamtej nie pomogłaś więc tez ta zachowaj dla siebie
Ale sie porobilo kurcze,zagladam tu codziennie nawet kilka razy....ostatnio jakas afera teraz znowu co tu sie wyprawia [emoji52]kobiety uspokójcie sie juz,myslalam ze to grupa bardziej wsparcia,wymienianie się przemysleniami,doswiadczeniem,kazdej z nas zalezy na ciąży bardzo dlatego tu jesteśmy, nie znamy sie osobiście ale nie wylewajcie na siebie "brudów " przez forum wiadomo latwo kogos ocenic przez internet....myślę ze dziewczyna ktora wrzuciła zdjecie ciuszkow nie chciała nikogo w ten sposób urazic,i ta pani ktora to skomentowała Napewno nie sadzila ze swoim komentarzem wywoła taka burze....skupmy sie na testowaniu [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Amen
PowiHamuj dziewczynko słowa
Życzę wam powodzenia w testowaniu buźkaAle sie porobilo kurcze,zagladam tu codziennie nawet kilka razy....ostatnio jakas afera teraz znowu co tu sie wyprawia kobiety uspokójcie sie juz,myslalam ze to grupa bardziej wsparcia,wymienianie się przemysleniami,doswiadczeniem,kazdej z nas zalezy na ciąży bardzo dlatego tu jesteśmy, nie znamy sie osobiście ale nie wylewajcie na siebie "brudów " przez forum wiadomo latwo kogos ocenic przez internet....myślę ze dziewczyna ktora wrzuciła zdjecie ciuszkow nie chciała nikogo w ten sposób urazic,i ta pani ktora to skomentowała Napewno nie sadzila ze swoim komentarzem wywoła taka burze....skupmy sie na testowaniu Amen
Prawda boli zachowując się w ten sposób licz się z konsekwencjami dorośnij czas najwyższy skoro masz zostać matkąHamuj dziewczynko słowa
Polecam to samoPrawda boli zachowując się w ten sposób licz się z konsekwencjami dorośnij czas najwyższy skoro masz zostać matką
Hamuj dziewczynko słowa