reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Jedno wyjaśnienie. W sumie dwa. Po pierwsze nikt Ci nie zazdrości bo niby czego?
A po drugie czytanie ze zrozumieniem się kłania. To nie jest wątek ciążowy. To jest watek kreskowy. Kalendarz z kreskami, a nie porady dla ciężarnych.
Polecać możesz :) powiem wam wszystkim tyle niby te forum jest ciążowe ale tyle w was jadu ze o jaaaaaa
Jeśli czujecie sie urażone za wstawienie zdj body z testem to przed zajściem w ciążę idźcie na badanie odnośnie głowy
Bo widać ze coś tam nie styka.
Takie jest moje zdanie a zdjęcia przekazania nowiny mężowi usunę bo jeszcze będziecie płakać po nocach bo wam sie nie udaje a komuś tak
Kobiecie na ulicy zwrócisz uwagę żeby nie paradowała z ciążowym brzuchem bo cierpisz?
To już nie jest forum ciążowe tylko ciągle docinanie :)
Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki [emoji847]

reklama
Polecać możesz :) powiem wam wszystkim tyle niby te forum jest ciążowe ale tyle w was jadu ze o jaaaaaa
Jeśli czujecie sie urażone za wstawienie zdj body z testem to przed zajściem w ciążę idźcie na badanie odnośnie głowy
Takie jest moje zdanie a zdjęcia przekazania nowiny mężowi usunę bo jeszcze będziecie płakać po nocach bo wam sie nie udaje a komuś tak
Kobiecie na ulicy zwrócisz uwagę żeby nie paradowała z ciążowym brzuchem bo cierpisz?
Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki 🤗
Bez komentarza

Słuchaj. Ani razu Cię nie obraziłam, odpowiedziałam dziewczynie, bo uznałam ze za ostro zareagowała obrażając jedna z dziewczyn. I odpowiedziałam spokojnie, próbując wyjaśnić. Kto tu jad wylewa? Narazie tylko Ty. Twoje sugestie są dziecinne i nie na miejscu, ale nie będę z Tobą rozmawiać w taki sam sposób, bo u mnie pod czaszka akurat jest wszystko w porządku i potrafię się zachować jak człowiek i rozmawiać jak człowiek. Nie obrażając wszystkich wokół.
To Gratuluję :)

Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki [emoji847]
Ty hamuj trochę z tym chamstwem bo zaczynasz przeginać

Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki 🤗
Gdzie Ty widzisz jad? Bo póki co największy widzę w tekście "zróbcie sobie też" ile masz lat? 17? Czytałaś co napisałaś? Czy pomyślałaś o tych co nie mogą zajść? A Ty im piszesz żeby też sobie zrobiły?! WTF? Co się z Wami dzieje? Piszecie o atakach i jadzie, a same robicie to 2x bardziej. Tragedia. Za nim się coś napisze warto przemyśleć to 2x

Gdzie Ty widzisz jad? Bo póki co największy widzę w tekście "zróbcie sobie też" ile masz lat? 17? Czytałaś co napisałaś? Czy pomyślałaś o tych co nie mogą zajść? A Ty im piszesz żeby też sobie zrobiły?! WTF? Co się z Wami dzieje? Piszecie o atakach i jadzie, a same robicie to 2x bardziej. Tragedia. Za nim się coś napisze warto przemyśleć to 2x
I vice versa 🥰pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie

reklama
Do góry