reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Jedno wyjaśnienie. W sumie dwa. Po pierwsze nikt Ci nie zazdrości bo niby czego?
A po drugie czytanie ze zrozumieniem się kłania. To nie jest wątek ciążowy. To jest watek kreskowy. Kalendarz z kreskami, a nie porady dla ciężarnych.
Polecać możesz :) powiem wam wszystkim tyle niby te forum jest ciążowe ale tyle w was jadu ze o jaaaaaa
Jeśli czujecie sie urażone za wstawienie zdj body z testem to przed zajściem w ciążę idźcie na badanie odnośnie głowy
Bo widać ze coś tam nie styka.
Takie jest moje zdanie a zdjęcia przekazania nowiny mężowi usunę bo jeszcze będziecie płakać po nocach bo wam sie nie udaje a komuś tak
Kobiecie na ulicy zwrócisz uwagę żeby nie paradowała z ciążowym brzuchem bo cierpisz?
To już nie jest forum ciążowe tylko ciągle docinanie :)
Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki [emoji847]

reklama
Polecać możesz :) powiem wam wszystkim tyle niby te forum jest ciążowe ale tyle w was jadu ze o jaaaaaa
Jeśli czujecie sie urażone za wstawienie zdj body z testem to przed zajściem w ciążę idźcie na badanie odnośnie głowy
Takie jest moje zdanie a zdjęcia przekazania nowiny mężowi usunę bo jeszcze będziecie płakać po nocach bo wam sie nie udaje a komuś tak
Kobiecie na ulicy zwrócisz uwagę żeby nie paradowała z ciążowym brzuchem bo cierpisz?
Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki 🤗
Bez komentarza

Słuchaj. Ani razu Cię nie obraziłam, odpowiedziałam dziewczynie, bo uznałam ze za ostro zareagowała obrażając jedna z dziewczyn. I odpowiedziałam spokojnie, próbując wyjaśnić. Kto tu jad wylewa? Narazie tylko Ty. Twoje sugestie są dziecinne i nie na miejscu, ale nie będę z Tobą rozmawiać w taki sam sposób, bo u mnie pod czaszka akurat jest wszystko w porządku i potrafię się zachować jak człowiek i rozmawiać jak człowiek. Nie obrażając wszystkich wokół.
To Gratuluję :)

Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki [emoji847]
Ty hamuj trochę z tym chamstwem bo zaczynasz przeginać

Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki 🤗
Gdzie Ty widzisz jad? Bo póki co największy widzę w tekście "zróbcie sobie też" ile masz lat? 17? Czytałaś co napisałaś? Czy pomyślałaś o tych co nie mogą zajść? A Ty im piszesz żeby też sobie zrobiły?! WTF? Co się z Wami dzieje? Piszecie o atakach i jadzie, a same robicie to 2x bardziej. Tragedia. Za nim się coś napisze warto przemyśleć to 2x

Gdzie Ty widzisz jad? Bo póki co największy widzę w tekście "zróbcie sobie też" ile masz lat? 17? Czytałaś co napisałaś? Czy pomyślałaś o tych co nie mogą zajść? A Ty im piszesz żeby też sobie zrobiły?! WTF? Co się z Wami dzieje? Piszecie o atakach i jadzie, a same robicie to 2x bardziej. Tragedia. Za nim się coś napisze warto przemyśleć to 2x
I vice versa 🥰pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie

reklama
Do góry