reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Wejdź na wątki "ciążą po poronieniu" i "starania po straconej" byłam na obu wątkach i tam dziewczyny siebie wspierają nawet jak już zachodzą w ciążę i wstawiają sobie zdjęcia z usg itp ba nawet się chwalą dzieciaczkami.
Można Można trzeba się nauczyć cieszyć szczęściem innych

Łał. Komuś może zrobiło się smutno i w GRZECZNY sposob o tym zakomunikowal to zamiast sprobowac delikatnie wybrnąć z sytuacji to jeszcze się jej ciśnie [emoji23] takie rzeczy tylko tu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Miałam iść dzisiaj na badanie ale... Nie poszłam [emoji85] myślę że ta luteina będzie działała na mnie dość dobrze. Przy biochemicznej pierwszy wynik ledwo ponad 2, wtedy włączyłam Luteinę 2x dziennie i sprawdziłam poziom po 2 dniach, wtedy juz było ponad 15,wiec myślę że jest ok, po za tym piersi to mi chyba eksplodują za chwilę [emoji28] więc myślę że to też działanie luteiny [emoji85]

Oby było tak jak mówisz [emoji3526] w sumie może w następnym cyklu sama sobie zbadam poziom proga po luteinie [emoji848] nie myślałam o tym, bo plamienia ustały, wiec sytuacja się ustabilizowała, ale teraz to już mnie zżera ciekawość [emoji16]

Wejdź na wątki "ciążą po poronieniu" i "starania po straconej" byłam na obu wątkach i tam dziewczyny siebie wspierają nawet jak już zachodzą w ciążę i wstawiają sobie zdjęcia z usg itp ba nawet się chwalą dzieciaczkami.
Można Można trzeba się nauczyć cieszyć szczęściem innych
Gdyby na tamtym wątku któraś z dziewczyn napisała, że jest jej smutno bo siostra właśnie pokazała pozytywny test/body/skarpetki cokolwiek to też byś jej pocisnęła, że zazdrości?? Zastanów się co wypisujesz. Każda z nas ma prawo inaczej radzić sobie z tym jakże cholernie trudnym okresem a Ty nie masz prawa pisać innym w ten sposób!

Aha Ja nie mam prawa ale Ona ma. Super[emoji2356][emoji2356][emoji2356]kompletnie nie rozumiesz co pisze. Kończę tą dyskusje bo jest bez sensu.
Gdyby na tamtym wątku któraś z dziewczyn napisała, że jest jej smutno bo siostra właśnie pokazała pozytywny test/body/skarpetki cokolwiek to też byś jej pocisnęła, że zazdrości?? Zastanów się co wypisujesz. Każda z nas ma prawo inaczej radzić sobie z tym jakże cholernie trudnym okresem a Ty nie masz prawa pisać innym w ten sposób!
ŻYCZĘ WSZYSTKIM DZIEWCZYNOM TUTAJ [emoji977] A POTEM SPOKOJNEJ ZDROWEJ CIĄŻY I PRZYTULENIA UPRAGNIONEGO DZIECIĄTKA[emoji8][emoji7][emoji3059]
@Lily2389 za Ciebie trzymam dalej mocno kciuki!!!

Byłabym daleka i ostrożna z oskarżeniami drugiej staraczki o zazdrość [emoji6] dziewczyna napisała w bardzo ładny sposób to, co pewnie niektóre również poczuły, ale się nie udzielają lub nie miały odwagi napisać właśnie dlatego, ze zaraz pójdą takie oskarżenia. Wszyscy się cieszymy z pozytywnych testów i bet, co zreszta chyba nietrudno zauważyć przy wczorajszym wysypie [emoji6] mnie to może aż tak nie ubodło, ale tez uważam, ze do dyskusji o tym „jak powiedzieć rodzinie”, „kiedy powiedzieć rodzinie”, „czy kupić śpioszki, buciki, może poczekać do pierwszego usg” itp itd są bardziej odpowiednie wątki z dziewczynami, które przechodza dokładnie to samo w tym momencie i mają te same rozterki. Nie bez powodu np. na staraczkach raczej nie rozmawia się o wyprawkach [emoji2368]

Nie ma sensu się atakować, przecież nikt nikogo nie obraził. Odrobina wyrozumiałości z każdej strony - tych z sukcesem również - wystarczy.
A przepraszam mężowi można dopiero powiedzieć jak usg sie potwierdzi? ZEJDZCIE NA ZIEMIĘ... KAŻDY SIĘ TU STARA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ... przez wasze komentarz idzie osiwieć, i powiem wam tym co wszystko nie odpowiada to wy zróbcie też test bo jakieś markotne jesteście 🤭

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@AnetaManiak nie pomyślałaś, że są wśród nas dziewczyny, które jeszcze chwilę temu przeżyły np. ciążę biochemiczną i obecnie jest im po prostu cholernie przykro? Każda z nas cieszy się z pozytywnych testów innych dziewczyn, ale na miłość boską, w tym wypadku zabrakło trochę taktu. Czy napisałabyś to samo dziewczynom z wątków dotyczących poronień - że zazdroszczą?
Przed tą radosna nowina również Przeszłam biochemiczna było przykro były łzy ale wyzywać się na drugiej osobie i mówić sie ze za wcześnie koleżanko na radość?

A przepraszam mężowi można dopiero powiedzieć jak usg sie potwierdzi? ZEJDZCIE NA ZIEMIĘ... KAŻDY SIĘ TU STARA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ... przez wasze komentarz idzie osiwieć, i powiem wam tym co wszystko nie odpowiada to wy zróbcie też bo jakieś markotne jesteście [emoji2960]

A czy ja Ci bronię? [emoji16] Czy ja Cię obraziłam? Czy ja w ogóle cokolwiek do Ciebie napisałam? Wyluzuj. Pisze grzecznie i Tobie tez polecam.

A przepraszam mężowi można dopiero powiedzieć jak usg sie potwierdzi? ZEJDZCIE NA ZIEMIĘ... KAŻDY SIĘ TU STARA ZAJŚĆ W CIĄŻĘ... przez wasze komentarz idzie osiwieć, i powiem wam tym co wszystko nie odpowiada to wy zróbcie też bo jakieś markotne jesteście 🤭
Co mamy zrobić też? Rozwiń myśl🤔 bo to ciekawostka 🤔

A czy ja Ci bronię? [emoji16] Czy ja Cię obraziłam? Czy ja w ogóle cokolwiek do Ciebie napisałam? Wyluzuj. Pisze grzecznie i Tobie tez polecam.
Polecać możesz :) powiem wam wszystkim tyle niby te forum jest ciążowe ale tyle w was jadu ze o jaaaaaa
Jeśli czujecie sie urażone za wstawienie zdj body z testem to przed zajściem w ciążę idźcie na badanie odnośnie głowy
Bo widać ze coś tam nie styka.
Takie jest moje zdanie a zdjęcia przekazania nowiny mężowi usunę bo jeszcze będziecie płakać po nocach bo wam sie nie udaje a komuś tak
Kobiecie na ulicy zwrócisz uwagę żeby nie paradowała z ciążowym brzuchem bo cierpisz?
To już nie jest forum ciążowe tylko ciągle docinanie :)
Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki 🤗

reklama
Polecać możesz :) powiem wam wszystkim tyle niby te forum jest ciążowe ale tyle w waa jadu ze o jaaaaaa
Jeśli czujecie sie urażone za wstawienie zdj body z testem to przed zajściem w ciążę idźcie na badanie odnośnie głowy
Bo widać ze coś tam nie styka.
Takie jest moje zdanie a zdjęcia przekazania nowiny mężowi usunę bo jeszcze będziecie płakać po nocach bo wam sie nie udaje a komuś nie
Kobiecie na ulicy zwrócisz uwagę żeby nie paradowała z ciążowym brzuchem bo cierpisz?
To już nie jest forum ciążowe tylko ciągle docinanie :)
Dzięki za rady i życzę powodzenia koleżanki [emoji847]

Słuchaj. Ani razu Cię nie obraziłam, odpowiedziałam dziewczynie, bo uznałam ze za ostro zareagowała obrażając jedna z dziewczyn. I odpowiedziałam spokojnie, próbując wyjaśnić. Kto tu jad wylewa? Narazie tylko Ty. Twoje sugestie są dziecinne i nie na miejscu, ale nie będę z Tobą rozmawiać w taki sam sposób, bo u mnie pod czaszka akurat jest wszystko w porządku i potrafię się zachować jak człowiek i rozmawiać jak człowiek. Nie obrażając wszystkich wokół.

Do góry