AndziaOliwia
Początkująca w BB
Kochane od 2 do 4 Marca mialam delikatne plamienia brązowe. Ile dni po ewentualnym zagniezdzeniu test o czułości 10 może wyjść już pozytywny? Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane od 2 do 4 Marca mialam delikatne plamienia brązowe. Ile dni po ewentualnym zagniezdzeniu test o czułości 10 może wyjść już pozytywny?
Ja mialam takie plamienie 1 marca tzn sluz brazowy taki glut ,okres 9-11 marca powinien u mnie byc i tak zamierzam testować wcześniej to chyba nie ma sensu....chwilę chyba trwa zagniezdzenie sie zarodka w razie jak to bylo to oczywiście ....Kochane od 2 do 4 Marca mialam delikatne plamienia brązowe. Ile dni po ewentualnym zagniezdzeniu test o czułości 10 może wyjść już pozytywny? Pozdrawiam
No bez przesady [emoji849]
Do sklepów też nie wchodzisz bo są rzeczy dla dzieci?
Dziewczyny nie podchodźcie do tego w ten sposób bo niedługo nawet pozytywnego testu żadna tu nie wstawi bo każdej której nie wyjdzie w danym cyklu coś nie będzie pasować [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
To co Ja miałam mówić jak przez 8lat starań nie wychodziło? Miałam zamknąć się w sobie albo wypisywać takie rzeczy tym co się udawało zachodzić [emoji2356]
Przemyśl co napisałaś bo ewidentnie tutaj widać zazdrość połączoną ze złością.
A jak nie pasuje Tobie, że ktoś tak się raduje to lepiej poszukać innego wątku.
Kochane od 2 do 4 Marca mialam delikatne plamienia brązowe. Ile dni po ewentualnym zagniezdzeniu test o czułości 10 może wyjść już pozytywny? Pozdrawiam [emoji3590]
Jak kobieta starająca się (i to tyle czasu) innej starającej się kobiecie może napisać, że zazdrości? Pomyślałaś o tym, że to krzywdzące? Szok...No bez przesady [emoji849]
Do sklepów też nie wchodzisz bo są rzeczy dla dzieci?
Dziewczyny nie podchodźcie do tego w ten sposób bo niedługo nawet pozytywnego testu żadna tu nie wstawi bo każdej której nie wyjdzie w danym cyklu coś nie będzie pasować [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
To co Ja miałam mówić jak przez 8lat starań nie wychodziło? Miałam zamknąć się w sobie albo wypisywać takie rzeczy tym co się udawało zachodzić [emoji2356]
Przemyśl co napisałaś bo ewidentnie tutaj widać zazdrość połączoną ze złością.
A jak nie pasuje Tobie, że ktoś tak się raduje to lepiej poszukać innego wątku.
Kochane od 2 do 4 Marca mialam delikatne plamienia brązowe. Ile dni po ewentualnym zagniezdzeniu test o czułości 10 może wyjść już pozytywny? Pozdrawiam [emoji3590]
Owulacje miałam 22 lutego zapewne ponieważ 23 ginekolog potwierdził ją monitoringiemA jeszcze zapytam - kiedy miałaś owulacje? Bo jeśli niewiele wcześniej to może to było plamienie okoloowulacyjne? Gin mi mówił, ze to się często zdarza. Niestety u mnie plamienie trwa od owulacji do @, wiec ja mam inny problem [emoji23]
Owulacje miałam 22 lutego zapewne ponieważ 23 ginekolog potwierdził ją monitoringiem