Moze sprobuj jutro z rana zrobic test jakiejs innej firmy, moze wtedy bedzie golym okiem widac ze to TO bo na tych tak srednio. Facet jak to facet moze sie nie dopatrzecWydrukuje mu jeszcze betę w razie w bo na tych testach ledwo co widać
reklama
C
Czybedemama
Gość
Moze sprobuj jutro z rana zrobic test jakiejs innej firmy, moze wtedy bedzie golym okiem widac ze to TO bo na tych tak srednio. Facet jak to facet moze sie nie dopatrzec
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katia90
Fanka BB :)
Ja powtarzałam dzis strumieniowy facelle z rosmana i całkiem ładnie widać a Jestem 3 dni przed okresem, może go sprobuj zrobićWłaśnie może jutro beta jeszcze skoczy przez noc, dziś 22 to może jutro będzie trochę więcej i będzie bardziej widoczne
Bardzo Ci gratuluję i rozumiem Twoją radość i życzę wam wszystkiego dobrego. Fajnie że się cieszysz, ale może tak na spokojnie z tymi zdjęciami dziecięcych spioszkow, są dziewczyny którym się nie udało. Proponowałabym jednak bardziej powściągliwie. Co myślisz? Podobno przyszłe matki mają dodatkowy zmysł, który wyczuwa takie rzeczy.Dziewczyny bo mąż jeszcze nic nie wie wraca w weekend, juz nie mogę się doczekać aż mu powiem! Myślicie ze to fajny plan żeby powiedzieć mu to w ten sposób?
AnetaManiak
No bez przesady [emoji849]
Do sklepów też nie wchodzisz bo są rzeczy dla dzieci?
Dziewczyny nie podchodźcie do tego w ten sposób bo niedługo nawet pozytywnego testu żadna tu nie wstawi bo każdej której nie wyjdzie w danym cyklu coś nie będzie pasować [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
To co Ja miałam mówić jak przez 8lat starań nie wychodziło? Miałam zamknąć się w sobie albo wypisywać takie rzeczy tym co się udawało zachodzić [emoji2356]
Przemyśl co napisałaś bo ewidentnie tutaj widać zazdrość połączoną ze złością.
A jak nie pasuje Tobie, że ktoś tak się raduje to lepiej poszukać innego wątku.
Dziewczyny nie podchodźcie do tego w ten sposób bo niedługo nawet pozytywnego testu żadna tu nie wstawi bo każdej której nie wyjdzie w danym cyklu coś nie będzie pasować [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
To co Ja miałam mówić jak przez 8lat starań nie wychodziło? Miałam zamknąć się w sobie albo wypisywać takie rzeczy tym co się udawało zachodzić [emoji2356]
Bardzo Ci gratuluję i rozumiem Twoją radość i życzę wam wszystkiego dobrego. Fajnie że się cieszysz, ale może tak na spokojnie z tymi zdjęciami dziecięcych spioszkow, są dziewczyny którym się nie udało. Proponowałabym jednak bardziej powściągliwie. Co myślisz? Podobno przyszłe matki mają dodatkowy zmysł, który wyczuwa takie rzeczy.
Gratuluję radosnej nowiny [emoji3590]
Na tym watku (z linku) można wrzucać ciążowe nowiny, a dziewczyny na pewno chętnie doradzą jak przekazać taką wiadomość partnerowi.
Czekamy na kolejne marcowe kreski [emoji6]
Na tym watku (z linku) można wrzucać ciążowe nowiny, a dziewczyny na pewno chętnie doradzą jak przekazać taką wiadomość partnerowi.
Czekamy na kolejne marcowe kreski [emoji6]
Kasialucky
A ja myśle ze koleżanka czybedemama chyba trochę się pospieszyła z dodawanie takiego zdjNo bez przesady [emoji849]
Niby czemu. Jest w ciąży, test wystawiła może przekazywać radosną wiadomość jak jej się podoba. Poprosiła o radę. Nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma. Jak ktoś sobie nie radzi z tym że innym się udaje a im nie to nie jest to forum dla nich niestety - bo tu średnio połowa osób z danego miesięcznego wątku w ciążę jednak zachodzi.A ja myśle ze koleżanka czybedemama chyba trochę się pospieszyła z dodawanie takiego zdj
reklama
Kasialucky
Ale nie szukam problemu☺Niby czemu. Jest w ciąży, test wystawiła może przekazywać radosną wiadomość jak jej się podoba. Poprosiła o radę. Nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma. Jak ktoś sobie nie radzi z tym że innym się udaje a im nie to nie jest forum dla nich niestety - bo tu średnio połowa osób z danego miesięcznego wątku w ciążę jednak zachodzi.
Do takich zdjęć jest inny wątek
w czym Ty widzisz problem ?
Podziel się: