reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Dziewczyny bo mąż jeszcze nic nie wie wraca w weekend, juz nie mogę się doczekać aż mu powiem! Myślicie ze to fajny plan żeby powiedzieć mu to w ten sposób?
Bardzo Ci gratuluję i rozumiem Twoją radość i życzę wam wszystkiego dobrego. Fajnie że się cieszysz, ale może tak na spokojnie z tymi zdjęciami dziecięcych spioszkow, są dziewczyny którym się nie udało. Proponowałabym jednak bardziej powściągliwie. Co myślisz? Podobno przyszłe matki mają dodatkowy zmysł, który wyczuwa takie rzeczy.

No bez przesady [emoji849]
Do sklepów też nie wchodzisz bo są rzeczy dla dzieci?
Dziewczyny nie podchodźcie do tego w ten sposób bo niedługo nawet pozytywnego testu żadna tu nie wstawi bo każdej której nie wyjdzie w danym cyklu coś nie będzie pasować [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
To co Ja miałam mówić jak przez 8lat starań nie wychodziło? Miałam zamknąć się w sobie albo wypisywać takie rzeczy tym co się udawało zachodzić [emoji2356]
Przemyśl co napisałaś bo ewidentnie tutaj widać zazdrość połączoną ze złością.
A jak nie pasuje Tobie, że ktoś tak się raduje to lepiej poszukać innego wątku.

Bardzo Ci gratuluję i rozumiem Twoją radość i życzę wam wszystkiego dobrego. Fajnie że się cieszysz, ale może tak na spokojnie z tymi zdjęciami dziecięcych spioszkow, są dziewczyny którym się nie udało. Proponowałabym jednak bardziej powściągliwie. Co myślisz? Podobno przyszłe matki mają dodatkowy zmysł, który wyczuwa takie rzeczy.

No bez przesady [emoji849]
Do sklepów też nie wchodzisz bo są rzeczy dla dzieci?
Dziewczyny nie podchodźcie do tego w ten sposób bo niedługo nawet pozytywnego testu żadna tu nie wstawi bo każdej której nie wyjdzie w danym cyklu coś nie będzie pasować [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
To co Ja miałam mówić jak przez 8lat starań nie wychodziło? Miałam zamknąć się w sobie albo wypisywać takie rzeczy tym co się udawało zachodzić [emoji2356]
Przemyśl co napisałaś bo ewidentnie tutaj widać zazdrość połączoną ze złością.
A jak nie pasuje Tobie, że ktoś tak się raduje to lepiej poszukać innego wątku.
A ja myśle ze koleżanka czybedemama chyba trochę się pospieszyła z dodawanie takiego zdj

A ja myśle ze koleżanka czybedemama chyba trochę się pospieszyła z dodawanie takiego zdj
Niby czemu. Jest w ciąży, test wystawiła może przekazywać radosną wiadomość jak jej się podoba. Poprosiła o radę. Nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma. Jak ktoś sobie nie radzi z tym że innym się udaje a im nie to nie jest to forum dla nich niestety - bo tu średnio połowa osób z danego miesięcznego wątku w ciążę jednak zachodzi.

reklama
Niby czemu. Jest w ciąży, test wystawiła może przekazywać radosną wiadomość jak jej się podoba. Poprosiła o radę. Nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma. Jak ktoś sobie nie radzi z tym że innym się udaje a im nie to nie jest forum dla nich niestety - bo tu średnio połowa osób z danego miesięcznego wątku w ciążę jednak zachodzi.
Ale nie szukam problemu☺
Do takich zdjęć jest inny wątek 🤷‍♀️
w czym Ty widzisz problem ? 😎

Do góry