reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Dziewczyny bo mąż jeszcze nic nie wie wraca w weekend, juz nie mogę się doczekać aż mu powiem! Myślicie ze to fajny plan żeby powiedzieć mu to w ten sposób?
Bardzo Ci gratuluję i rozumiem Twoją radość i życzę wam wszystkiego dobrego. Fajnie że się cieszysz, ale może tak na spokojnie z tymi zdjęciami dziecięcych spioszkow, są dziewczyny którym się nie udało. Proponowałabym jednak bardziej powściągliwie. Co myślisz? Podobno przyszłe matki mają dodatkowy zmysł, który wyczuwa takie rzeczy.

No bez przesady [emoji849]
Do sklepów też nie wchodzisz bo są rzeczy dla dzieci?
Dziewczyny nie podchodźcie do tego w ten sposób bo niedługo nawet pozytywnego testu żadna tu nie wstawi bo każdej której nie wyjdzie w danym cyklu coś nie będzie pasować [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
To co Ja miałam mówić jak przez 8lat starań nie wychodziło? Miałam zamknąć się w sobie albo wypisywać takie rzeczy tym co się udawało zachodzić [emoji2356]
Przemyśl co napisałaś bo ewidentnie tutaj widać zazdrość połączoną ze złością.
A jak nie pasuje Tobie, że ktoś tak się raduje to lepiej poszukać innego wątku.

Bardzo Ci gratuluję i rozumiem Twoją radość i życzę wam wszystkiego dobrego. Fajnie że się cieszysz, ale może tak na spokojnie z tymi zdjęciami dziecięcych spioszkow, są dziewczyny którym się nie udało. Proponowałabym jednak bardziej powściągliwie. Co myślisz? Podobno przyszłe matki mają dodatkowy zmysł, który wyczuwa takie rzeczy.

No bez przesady [emoji849]
Do sklepów też nie wchodzisz bo są rzeczy dla dzieci?
Dziewczyny nie podchodźcie do tego w ten sposób bo niedługo nawet pozytywnego testu żadna tu nie wstawi bo każdej której nie wyjdzie w danym cyklu coś nie będzie pasować [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
To co Ja miałam mówić jak przez 8lat starań nie wychodziło? Miałam zamknąć się w sobie albo wypisywać takie rzeczy tym co się udawało zachodzić [emoji2356]
Przemyśl co napisałaś bo ewidentnie tutaj widać zazdrość połączoną ze złością.
A jak nie pasuje Tobie, że ktoś tak się raduje to lepiej poszukać innego wątku.
A ja myśle ze koleżanka czybedemama chyba trochę się pospieszyła z dodawanie takiego zdj

A ja myśle ze koleżanka czybedemama chyba trochę się pospieszyła z dodawanie takiego zdj
Niby czemu. Jest w ciąży, test wystawiła może przekazywać radosną wiadomość jak jej się podoba. Poprosiła o radę. Nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma. Jak ktoś sobie nie radzi z tym że innym się udaje a im nie to nie jest to forum dla nich niestety - bo tu średnio połowa osób z danego miesięcznego wątku w ciążę jednak zachodzi.

reklama
Niby czemu. Jest w ciąży, test wystawiła może przekazywać radosną wiadomość jak jej się podoba. Poprosiła o radę. Nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma. Jak ktoś sobie nie radzi z tym że innym się udaje a im nie to nie jest forum dla nich niestety - bo tu średnio połowa osób z danego miesięcznego wątku w ciążę jednak zachodzi.
Ale nie szukam problemu☺
Do takich zdjęć jest inny wątek 🤷‍♀️
w czym Ty widzisz problem ? 😎

Do góry