C
Czybedemama
Gość
Mam nadzieję że ta ciąża będzie spokojna.Ilo dniowe cykle masz?
W październiku jak miałam betę 17 to niestety biochemiczna
Muszę zadzwonić do ginekologa czy nadal brać duphaston tylko jedna tabletkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że ta ciąża będzie spokojna.Ilo dniowe cykle masz?
No i gratulacje!!!Dziewczyny! Nie wierzę! Beta 22!
Testy o czułości 10 pokazują to co wstawiłam
Początek zawsze jest nisko, sprawdź przyrost i nie będziesz się martwić. To się nie musi powtórzyć. Głowa do góry!Mam nadzieję że ta ciąża będzie spokojna.
W październiku jak miałam betę 17 to niestety biochemiczna
Muszę zadzwonić do ginekologa czy nadal brać duphaston tylko jedna tabletkę
O kurcze a ja kompletnie nic na tych testach nie widzialam, dobrze ze bete zrobilas ! Ja bym te testy wyrzucila do kosza bo bialo . Super, ze sie Wam udaloDziewczyny! Nie wierzę! Beta 22!
Wiesz co ginekolog przepisała mi duphaston od stycznia od 16 do 25 dnia cyklu bo raz miałam biochemiczna w październiku i nawet na koniec brania muszę sprawdzić czy nie jestem w ciąży żeby w razie w utrzymać i żeby wszystko było ok. Z objawów strasznie mnie bolały Piersi, chociaż w poprzednim cyklu też mnie bolały i myślałam ze to przez duphaston, miałam dziwne łaskotanie w brzuchu to było dla mnie nowe taka wrażliwość no i tyle chybaO kurcze a ja kompletnie nic na tych testach nie widzialam, dobrze ze bete zrobilas ! Ja bym te testy wyrzucila do kosza bo bialo . Super, ze sie Wam udalo
A cos Cie sklonilo do testu ? Mialas objawy?
Gratuluję marzec łaskawy dla nas, aby następne 9 miesięcy było spokojneDziewczyny! Nie wierzę! Beta 22!
Wielkie gratki i oby wszytsko było w porządku!!!Dziś ponowiłam test, jakiś cień widać.
23 dzień cyklu
Dziś byłam na becie bo nie wiem czy mam odstawić jutro ten duphaston
Ja też miałam obawy bo niby czułosc 10 a prawie nic tylko cień myślałam że to fabryczna, koleżanka tutaj napisała że te testy sa wadliwe bo u niej 3 testy takie same a ciąży brak więc już wgl zwątpilam, a tu jednakO kurcze a ja kompletnie nic na tych testach nie widzialam, dobrze ze bete zrobilas ! Ja bym te testy wyrzucila do kosza bo bialo . Super, ze sie Wam udalo
A cos Cie sklonilo do testu ? Mialas objawy?
KJa też miałam obawy bo niby czułosc 10 a prawie nic tylko cień myślałam że to fabryczna, koleżanka tutaj napisała że te testy sa wadliwe bo u niej 3 testy takie same a ciąży brak więc już wgl zwątpilam, a tu jednak
WDziewczyny bo mąż jeszcze nic nie wie wraca w weekend, juz nie mogę się doczekać aż mu powiem! Myślicie ze to fajny plan żeby powiedzieć mu to w ten sposób?