reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcelinka i Jaś

Dzisiaj sprawiliśmy naszemu pierworodnemu radość.Nie poszedł do szkoły i pojechał z nami do maluszków.Zapytałam p.dr. prowadzącą,czy Dawid może z bliska zobaczyć maluchy.Radość była niesamowita p.dr. przekazała pielęgniarką ,że nic mają nie widzieć.Dawid nie dość,że wszedł na salę to jeszcze osobiście przywitał się z maluchami.Dzieciaczki jak tylko usłyszały jego glos cały czas się uśmiechały,aż p.pielęgniarka była zdziwiona.

reklama
Agatko, to pewnie Dawid bardzo się ucieszył gdy zobaczył rodzeństwo. A, że jeszcze kruszynki poznały braciszka :-)
Coś niezwykłego :-)

Sama pewnie wiesz jak trudne to są momenty.Raz człowiek jest szczęśliwy raz płacze .Dzisiaj jadę do maluszków.Zupełnie inaczej się czuję gdy codziennie choć na 1,5 godzinki jestem u nich.

Sama pewnie wiesz jak trudne to są momenty.Raz człowiek jest szczęśliwy raz płacze .Dzisiaj jadę do maluszków.Zupełnie inaczej się czuję gdy codziennie choć na 1,5 godzinki jestem u nich.

Wiem wiem :-)
Ucałuj maluchy od nas i ja proszę o zdjęcia jeśli to możliwe, bo bąble masz cudne :-) No i czekamy na relację :-)

kochana super ze bedziesz mogła kangurowac małego ja dzis pierwszy raz mogłam! bylo super! i tak jak mówiła mamapaulinki najlepeij bluzka rozpinana ja musiałam zdjac cały sweter. pozdrowienia!

reklama
Agata super że maluszki przybierają na wadze:tak: idą łeb w łeb, super że będziesz mogła potulać Jasia:tak::-) Mam nadzieję że maluszki szybko będą mogły opuścić szpital. Buziaki dla was

Do góry