reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Fajny ten domek,mala moze bawic sie swoimi lalkami w domku :tak:;-)...sa jeszcze inne zamki ale jak mowisz ze 0 zainteresowania,hmm:baffled:
Iza a wracajac do Xboxa czy masz go przerobionego tzn.zeby czytal wszystkie plyty???Bo pojedyncze gry sa drogie,a mozna go przerobic (nie tracac przy tym gwarancji)zeby czytal gry sciagane ...;-)

reklama
hej dziewczyny,melduje sie przed swietami ;) ja prezent odbieram jutro, postanowilismy Filipkowi sprawic zwierzatko, z racji tego ze nie mozemy miec psow,kotow stanelo na kroliczku. znalazlam w livingston ogloszenie wlasnie uszatka i jutro jedziemy odebrac. zeby nie bylo dodatkowo dostanie woz strazacki rozkladany Buy Chad Valley Fire Station Playset at Argos.co.uk - Your Online Shop for Toy cars, vehicles and sets. w zeszlym roku dostal taki autobus i bawi sie do dzisiaj wiec mysle,ze mu podpasuje ;) malutka pewnie jakies grzechotki itp bo u niej jeszcze wysokich wymagan nie ma :p co do choinki to my w dalszym ciagu nie mamy, dzisiaj uderzamy na miasto w poszukiwaniu bo wszedzie przecenione, mam nadzieje ze uda sie cos znalezc fajnego jeszcze ;) a poza tym siedze wlasnie i czekam na mojego M az wroci ze szpitala. wczoraj mial zabieg, wycinali mu polipa z zatok i dzisiaj niby ma wyjsc,ale cos go nie widac,a telefon mu sie rozladowal...on to zawsze...
jutro sie biore za gotowanie na swieta, czas najwyzszy...M bedzie w domu to chociaz bede miala kiedy bo tak w tygodniu nie mialam jak z mala terrorystka i Filipem ;) tez nie bede gotowac cudow bo tylko tesciu wpada na Wigilie do nas.standardowo pierogi z kapusta i grzybami,barszcz, losos chrzanowy, bigos, sledzie,ryba po grecku i salatka jarzynowa...no i pewnie sernik. a nie chce mi sie tak, ze szok....

Hej dziewczyny ja rowniez melduje sie po dlugiej nieobecnosci.Ja swoim dziewczynkom sprawilam kroliczka miniaturke .Klaudia dostanie lalke monster high a Maja baby alive .Jesli chodzi o choinke to nie mamy trzeba jakas kupic dzisiaj w koncu.

Mikusia jak go przerobisz stracisz gwarancje niestety a musiaby ci to zrobic ktos kto jest w tym dobry zeby ci sie cos tam nie popsulo. Gry owszem sa drogie, ja zazwyczaj kuuje uzywane na ebay lub uzywane w sklepach. No mi sie podobaja te zamki, nawet jak bylismy w playmobil parku byly tam zamki i domki dla lalek, zamkiem mloda sie wogle nie zainteresowala, domkiem troche i myslalam ze bedzie sie bawic ale niestety nie.
Karola jesli Filip chce kroliczka to super pomysl, ja jednak obstaje przy psie, kot bylby mniej klopotliwy ale ja za kotami tak nie przepadam.

No wlasnie Izka mam namiary na goscia ktory takie cos robi ;-)nie tracac w ogole gwarancji. :szok:,wiec mysle ze to dobra opcja,bo gry mozna sciagac za darmo...Pogadamy jeszcze z gosciem i zobaczymy...ale w wiekszosci jestesmy na tak:tak:.
Jesli chodzi o zwierzataka,to tez bym chciala psa,ale nie ma szans,bo potem jest problem jak bysmy jechali gdzie na dluzszy czas....a nie chce znajomych obarczac :zawstydzona/y: psem/kotem badz krolikiem,a dawac do ''tymczasowego schroniska''nie wchodzi w rachube...

wlasnie z kroliczkiem mniej obowiazku pod wzgledem wyprowadzania itd,a ta rase ktora ja biore akurat mozna potraktowac prawie jak pieska bo rownie madre i tez przytulasy straszne ;) Chcielismy jakis czas temu kotka,ale niestety nie mozemy miec tego typu zwierzat w domu, krolik bedzie idealny i jak cos mamy kuzynke ktora z checia zostanie z nim jak cos.
moj M dzisiaj zostal w szpitalu dluzej bo wzieli polipa do biopsji po czym zrobili mu jeszcze rezonans...cos tu nie pasuje, na wyniki musimy czekac i cos sie zaczynamy troche martwic, bo polipy maja to do siebie,ze dlugo nieleczone moga rakowiec :/ a niestety w polsce czekal 4 lata (!!!) na liscie oczekujacych na zabieg i sie nie doczekal, tutaj zalatwili tomograf,wizyty i zabieg w ciagu 2miesiecy!! w szoku jestem...opieka pierwszego kontaktu jest do d***,ale jesli chodzi o sprawy specjalistyczne wlasnie tego typu-no jestem pod wrazeniem. trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo w porzadku...

co do choinek to my dzisiaj kupilismy marlenka w home bargains i jest przepiekna, gesta i taka na wysokosc w sam raz :) zaraz sie bierzmy za ubieranie :D

a co tu taka cisza dziewczyny? :) my dzisiaj odebralismy kroliczka, strzal w dziesiatke!! chyba w idealnym wieku Filipka go wzielismy bo normalnie na krok go nie odstepuje. uszatek caly czas biega po mieszkaniu,Filip za nim.znosi mu samochody, daje mu jesc i co najlepsze krolik jeszcze w lekkim szoku i troche sie boi, ale tylko mnie i M, Filip moze kolo niego robic wszystko i nie drgnie :D ehh ja w ogole dopiero salatke skonczylam robic, musze sie ze wszystkim sama uporac bo moj M jutro w pracy od 10 do 22 i w poniedzialek od 6 do 14...masakra :( a tu jeszcze tyle gotowania i sprzatania...

reklama
Do góry