hej dziewczyny,melduje sie przed swietami
ja prezent odbieram jutro, postanowilismy Filipkowi sprawic zwierzatko, z racji tego ze nie mozemy miec psow,kotow stanelo na kroliczku. znalazlam w livingston ogloszenie wlasnie uszatka i jutro jedziemy odebrac. zeby nie bylo dodatkowo dostanie woz strazacki rozkladany
Buy Chad Valley Fire Station Playset at Argos.co.uk - Your Online Shop for Toy cars, vehicles and sets. w zeszlym roku dostal taki autobus i bawi sie do dzisiaj wiec mysle,ze mu podpasuje
malutka pewnie jakies grzechotki itp bo u niej jeszcze wysokich wymagan nie ma
co do choinki to my w dalszym ciagu nie mamy, dzisiaj uderzamy na miasto w poszukiwaniu bo wszedzie przecenione, mam nadzieje ze uda sie cos znalezc fajnego jeszcze
a poza tym siedze wlasnie i czekam na mojego M az wroci ze szpitala. wczoraj mial zabieg, wycinali mu polipa z zatok i dzisiaj niby ma wyjsc,ale cos go nie widac,a telefon mu sie rozladowal...on to zawsze...
jutro sie biore za gotowanie na swieta, czas najwyzszy...M bedzie w domu to chociaz bede miala kiedy bo tak w tygodniu nie mialam jak z mala terrorystka i Filipem
tez nie bede gotowac cudow bo tylko tesciu wpada na Wigilie do nas.standardowo pierogi z kapusta i grzybami,barszcz, losos chrzanowy, bigos, sledzie,ryba po grecku i salatka jarzynowa...no i pewnie sernik. a nie chce mi sie tak, ze szok....