reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Mikusia nie pomoge bo nie szczepilam, kiedys sama sie szczepilam i chorowalam jak nigdy i wiecej tego nie zrobilam.
Ja tam watpie ze do polnocy wytrwamy z dziecmi i my od dluzszego czasu tez jak dziadki, nie ma gdzie dzieci zostawic wiec przewaznie w domu a jak u kogos to wczesny powrot do domu.

reklama
hej dziewczyny...i ja sie melduje po swietach troche spozniona ;) u nas jakos spokojnie swieta zlecialy, Filip nie wiedzial zabardzo o co chodzi z tymi prezentami,nagle w jeden wieczor tyle na raz,nie wiedzial czym ma sie bawic :p
kroliczkiem zachwycony,ciagle za nim biega, troche go meczy ale uszatek dzielnie to znosi. ogolnie okazal sie bardzo towarzyski i ciagle siedzi z nami w salonie, w klatce tylko spi i je :) co do rasy to jednak ma spore znaczenie. te z oklapnietymi uszkami (baranki, takiego tez mamy), sa jednymi z najmadrzejszych, po dluzszym czasie w jednym miejscu,z jednymi ludzmi potrafia byc doslownie jak psy,chodzic za czlowiekiem,przychodzic na zawolanie,klasc sie na kolana i doslownie bawic sie ;) no ale nad tym trzeba pracowac, sam z siebie sie tego nie nauczy :) co do brudzenia i smrodu to niestety my trafilismy na samca i specyficznie "pachnie",ale mamy juz na to sposob. poki co zamiast trocin bedzie mial normalny zwirek dla krolikow, cos w rodzaju tego dla kotow. wchlania zapachy i nie brudzi sie po calym domu. a w najblizszym czasie czeka naszego kumpla kastracja i juz ;)
jesli chodzi o sylwestra to my tez w domu na spokojnie, wybawilismy sie w sobote bo bylismy na poprawinach :p poimprezowalismy sobie w koncu razem jak za dawnych czasow :D

no to dziewczyny szczesliwego nowego roku! zeby byl lepszy niz 2012 :*

mikusia ja juz dziekuje za kolejnego dzidziusia:-D narazie chce odpoczac troche, moze za jakies dwa lata..
ja nie szczepilam ani siebie ani dzieci, wiec tez nie pomoge w tej sprawie.

Szczesliwego Nowego Roku kolezanki, niech sie spelnia wasze marzenia i zeby byl lepszy niz ten;-)

Dolaczam sie do zyczen ,wszystkiego najlepszego jeszcze raz dla was wszystkich!!!!!!;-)
Mamy sasiadow (szkotow)na drinku i ogladamy polsat :-Dale szybko sie pewnie sie rozejdziemy:rofl2:
Pozdrawiam i do uslyszenia w przyszlym roku :-D:tak:;-):-D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oby byl lepszy albo tak samo doby jak stary rok.
My na Sylwestra bylismy u znajomych i bylo super.
Karola​ to super ze z kroliczkem sie trafilo, ja jednak obstaje przy psie. Kocham cocer spaniele ale wolalabym psa ktory malo siersci gubi a co z tego wyjdzie to sie okaze.

ja tez myslalam o kroliczku - jak iza pisze kot najwygodniejszy ale tez osobiscie nie lubie.

tez dolanczam sie do zyczen noworocznych dla wszystkich - spelnienia wszystkich noworocznych postanowien!!

Witam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :-)

Yas, powodzenia w staraniach, mam nadzieję, że nie będziecie musieli długo czekać ;-)
Ja też zaczynam się zastanawiać nad rodzeństwem dla Dziumki... Nie chcę, żeby dorastała sama. Ale jakakolwiek decyzja musi poczekać, aż zmienię pracę, bo nie wyobrażam sobie, że mialabym robić to, co robię kolejne kilka lat...
Co do zwierząt to kot wcale nie jest najwygodniejszy ;-) Wiem, co mówię, mam dwa :-) Niby ok, sam się wyprowadza itp, ale gdy jedzie się na urlop to jest problem, co z nim zrobisz... Królika odda się znajomym i git, a kota... ? Nie każdy lubi, jak mu jakiś futrzak po domu chodzi...
Jeden z moich kotów wyjątkowo charakterny jest i większość się go boi i nie ma ochoty się nim zająć... Więc w tym roku jak będę gdzieś jechać to się sporo nagimnastykuję, żeby znaleźć dla nich opiekuna... :-S

a ja dzis bylam u kosmetyczki i miala piekne akwarium z rybkami, mala byla zachwycona i patrzyla sie na nie przez caly czas. moze to jest odpowiednie stworzenie dla nas, musze przemyslec:-)

no no vampira wiec tez zabieraj sie do roboty. a jaka to praca ze tak jej nie lubisz i koniecznie chcesz zmienic? powodzenia w zmianie :tak:

Czas pomyslec o gubieniu swiatecznych kg, niby duzo nie jadlam, ale duzo wolnego i siedzenia na tylku bo pogoda nie dopisywala i troszke przybylo a nie zrzucilam jeszcze wszystkiego przed swietami. Jutro powrot do normalnosci, ciekawe jak to bedzie, na poczatku pewnie bedzie ciezko wpasc w rutyne. Majka ostatnio calymi dnami meczy mnie pytaniami dlaczeko, po co i jak jej odpowiem to znowu jest dlaczego i wieczorami juz wysiadam. Dobrze ze od jutra normalnie pojdzie do przedszkola to jakos to bedzie.

reklama
Witam i ja w Nowym roku zycze wszystkiego najlepszego dziewczyny!!!

oj jak ciezko wstac po takiej przerwie:szok: no nic jakos trzeba sie przyzwyczaic:-D

fakt ze zwierzakami troszke problem przed wakacjami sama mam psa i niewiem jeszcze co z nia zrobie wczesniej chodzila do tesciowej ale w tym roku niewiem cop zrobie bo tesciowa ma kota i raczej byloby ciezko sie dogadac mojej terrierce z kotem:-D

Dziewczyny nie macie wrazenia ze jakos wiosne czuc?moze ja chce juz ją czuc:-D

Do góry