reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Izka jestes aniolem!!! :-):tak:;-):-p Wlasnie o to mi chodzilo,dokladnie!!!! W TV reklamowali jako pieszczochy:sorry: ale to chce wlasnie zarezerwowac i kupic dla Niuni.Dzieki wielkie:wink:

Jak tak dziewczyny? U mnie powoli zaczynaja sie przygotowania do swiat :-D
Choinka (zywa) pachnie cudnie i sporo pije... wody :-D
Stwierdzilismy ze najlepszym prezentem dla nas i malego bedzie Xbox 360+kinekt+ gry...wlasnie zamowilismy i bedzie w piatek ;-)
Maly bedzie mial fajna zabawe,moze dlatego ze to zna bo maja to w przedszkolu,a do tego dla mojego m.i dla mnie bedzie nie tylko super zabawa ale i troche kg sie zgubi,hee;-) ;-);-)
Mala dostanie pieszczocha :tak:Zapakowany,czeka :-p
Zaczelam juz lepic pierogi z grzybami (polskimi)...wlasnie skonczylam:eek: i leza juz w zamrazarce,a jutro chce zrobic nastepne pierogi z kapusta kiszona i skwarkami wedzonego boczku...mniam:dry:
Mysle ze jeszcze jutro zrobie golabki...byle sobie tego najgorszego nie zostawiac na koniec...a reszta to w niedzele,a w poniedzialek tylko salatke warzywna.
Nie da sie spokojnie wszystkiego zrobic,bo sa inne czynnosci...a to mala jesc,a to obiad,a to malego odebrac z przedszkola,posprzatac...
Najwazniejsze powoli do celu;-):tak::-D

Mikusia ja tez tak w zeszlym roku myslalam o xbox, ale dlugo go nie uzywalam, teraz to juz tylko Kuba na nim gra no i Majka powoli zaczyna. A co do tego pieszczocha to nie jest on za glosny i taki troche przerazajacy? Bo zastanawiam sie czy majce nie kupic ale na niektorych reklamach wydaje sie taki malo fajny.
Ja dopiero dzisiaj choinke sciagnelam ze strychu a pozostalych przygotowan brak bo mi sie nie chce tylko dla nas czegokolwiek robic

Izka powiem ci ze troche mnie irytuje ten pieszczoch...w reklamie chyba lepiej wypada...:confused:ale z braku laku...mala pewnie sie nim troche pobawi i pojdzie w kat. Raczej dla wiekszych dziewczynek,takich jak twoja Maja to malo rozwijajaca zabawka,nie wiem:sorry2:jak chcesz...ale sredni wybor:eek:
Mojej kumpeli corka (3l)dostala od nas na urodziny taki zamek i bardzo uwielbia...Widze ze teraz on jest przeceniony...
Buy Chad Valley Fantasy Palace at Argos.co.uk - Your Online Shop for Dolls houses, Pre-school.
To byl strzal w 10,bo tylko tym prezentem sie bawiala :-D:tak:;-)

A co przygotowac, to tez jestesmy sami,bo rodzinka w pl. ,ale jakos probuje nawiazac do tradycji domowych potraw...a i nawet lepiej sie czuje miec chociaz garstke polskosci ;-),a tak propo moj m.byl zachwycony ze bedzie w wiekszosci polska wyzerka (oprocz ciast,bo to zamowilam):-D
Wlasnie skonczylam myc kuchnie,sporo nabrudzilam,he
Padam ,ide spac :-)

Mikusia a gdzie kupiłas zywą choinke ?droga była jak moge zapytac? kiedys widziałam w B&Q ale drogie były:szok:
Ja od lat robie sama wigilie ...to do mnie zawsze przychodzą:tak:.pozdrawiam

KaDAnny, a coś bliżej? Z Leith? Z Nicolson? Ja mieszkam w okolicach Nicolson właśnie, jakbyś miała ochotę na wspólną kawę albo spacer to dawaj znać ;-)
mieszkam w dzielnicy Oxgangs tuz przy obwodnicy :)

Przerażona ja polecam quinny buzz 3 jak wymienilam przednie koło na pompowane to sam jezdzi,

Zqo moj m.kupowal w centrum ogrodniczym i dal okazyjnie 26funa (orginalna cena 36f),a to tylko dlatego ze byla ostatnia z wystawy;-)
Ale piekknnnnaaaaaaaaaaaaa :-D:tak:,gesta i grube igly cimnozielone i ok.2.20m wysokosci:happy2:
Znajomi kupili zywa choinke ale w doniczce ok.1.5m i misieli dac 25f w B&Q....
Trzeba pochodzic,bo teraz im blizej swiat tym tansze:tak:
My w 1sze swieto idziemy do jednych znajomych i w drugie do drugich znajomych...takze sie wybalujemy ;-):tak:

reklama
Do góry