reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Wszystkiego najlepszego dziewczyny
My jak zwykle narobilismy tyle jedzenia ze pol zamrazalnika zapelnilam. A tak ogolnie to ja tych swiat nie poczulam, sami bylismy wiec smutno, tylko dzieciaki mialy straszna radoche z prezentow.
Karola a co to za krolik? Mi to sie zawsze wydawalo ze nie istotne jaka rasa to kroliki smierdza i brudza

Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji jeszcze trwajacych swiat ;-)
U mnie tez pelno jedzenia w lodowce/zamrazarce.U nas rodzinka w komplecie,bo moj m.skonczyl w pt.i ma wolne do 3-go stycznia wiec sie wybyczymy :-D;-):-p
Dzieciaki zachwyceni prezentami,nawet mala mimo ze dostala pieszczocha to i tak skacze z braciszkiem w Xboxa i troche mu przeszkadza,he:-p...no i ja z tatusiem tez sobie poskaczemy;-):tak:Dzisiaj jeszcze moj pojechal i dokupil gry takie dla starszych Jakis tenis/pilka plazowa/kule bo teraz to maly non stop bryka w pontonie na rzece :-D:rofl2: Trafiony prezent:-)
Po swiaecznym obzarstwie troche ruchu nam sie przyda ;-)

ja tez zabieram sie za silownie po swietach, chociaz nie mialam okazji az tak bardzo sie objesc bo zab mi na to nie pozwalal i teraz mam problem z dobiciem sie do dentysty i pewnie bede sie tak meczyc do nowego roku.
ja musze przyznac ze sie ciesze ze to juz poswietach i ze ten rok sie konczy. teraz licze na owocny nowy rok i ze w koncu uda sie zdzialac jakiegos bobaska dla mojej malej bo zaczela pytac czy jej kupie dzidzia:-) juz sie nastawiam do dzialania 2lata ale ciagle cos wychodzi plus to nie jest latwe zadanie dla nas i ciezko to wszystko nam idzie ale wierze ze sie jeszcze uda :-)
na przeceny nawet sie nie wybieralam w tym roku tylko online zakupy robie.
mam nadzieje ze chociaz wy milo spedziliscie swieta, ja za rok zabieram mala do polski bo zal mi bylo jak dzwonilismy a ona chciala isc do dziadkow i kuzynow :-(

Dzieci zadowolone z prezentow????
A jak tam dziewczyny macie jakies plany na Sylwestra?
My zostajemy w domu......ehhh na dodatek dzieci sie nam rozchorowaly : temp., kaszel, bol gardla :szok::baffled:
Teraz to panuje jakis wirus wywolujacy zapalenie pluc,bo moj m.byl z malym u lekarza i mowil ze wiele dzieci choruje ze niby grypa a okazuje sie co innego....:baffled:
Yas powodzenia na owocny rok;-)jak juz corcia pyta sie o rodzenstwo to juz dzialaj,bo czasami to nie taka sprawa hop siup:-D

my w domu jak co roku, ale juz sie przyzwyczailam. ogladamy sylwestra na polsacie i po polnocy idziemy spac, jak dziadki :-D
mikusia zdrowka dla dzieci, moje sie pochorowaly tydzien temu zarazajac nas, wiec swieta mielismy zasmarkane i spedzone bardziej w lozku..

yas powodzenia w staraniach, mnie dominik czesto pyta kiedy mu urodze dzidziusia, bo jest nas tylko 4 a on by chcial zeby bylo 5:rofl2: a ostatnio to wogule pojechal bo mowi do mnie zebym jemu urodzila kolejnego braciszka a patrykowi siostrzyczke :szok::szok::-D

Mikusia wlasnie wiem ze nie zawsze wszystko tak huop siup, zwlaszcza u mnie nie bylo latwo z pierwsza ciaza i teraz tez bedzie ciezko i juz nastawiam sie na staranka przez 2 lata ale ciagle cos wypada i tak na powaznie nie zaczelismy wiec malo robilismy zeby ciazy nie bylo ale jeszcze mniej zeby byla wiec teraz juz powaznie zabieram sie do roboty bo czas ucieka :-)

dzieki za kciuki bo sie na pewno przydadza :-)

szczesliwego nowego roku dla wszystkich :-)

reklama
Dziewczyny no to udanej zabawy dla tych co ida...;-)
Moje dzieci juz o 20.oo chca isc do lozka,wrecz prosza aby ich wykapac/umyc i ulozyc do lozka,wiec nie ma mowy zeby wytrzymaly na takiej imprezie...chyba ze nianie na Sylwka :tak:
Izka oby ci wytrzymaly i sie zaklimatyzowaly :-p
Anitha my to teraz ostatnio tez jak dziadki spedzamy w domu przed tv,nawet jak jestesmy w pl....:sorry2:No to bedziesz musiala spelnic zyczenia dzieci :-D
Yas powodzenia,dzialaj....i nie mysl o tym bo wtedy to nie wychodzi,tylko totalny spontan ;-):-)
Mam pytanie do dziewczyn ktore szczepily sie i dzieci (w polsce) przeciwko grypie....czy polecacie czy nie??? ile to kosztuje???
Bo tutaj to koszt 10f i szczepia nawet w aptece:tak:

Do góry