przerazona
Fanka BB :)
no minął ten 3 maja;/ powiem Wam, że ja nigdy nie przeżyłam żałoby do końca a żeby się z tego pozbierać to i w tej chwili potrzebuje energii co w tej chwili graniczyłoby z cudem...dlatego daje sobie na to kolejne 13 lat oprócz tego, że trochę popłakałam to nie było aż tak źle bo cały dzień na dworze tz od 12.30 bo u nas wcześniej było pochmurno i momentalnie niebo bez żadnej chmurki się pojawiło...i jak tak patrzyłam na Małego to zdalam sobie sprawę, że 3 maja ubiegłego roku zobaczyłam Go pierwszy raz-usg! bo słowo ja przez ten czas nie wierzyłam testom...a oni tutaj badań na potwierdzenie ciąży nie robią przypomniałam sobie jak leżałam na łóżku i nie widziałam monitora a ona pierwsze minuty jezdziła mi po brzuchu i nic nie mówiła...myślałam, że nikogo tam nie ma i jak odwrócila monitor)))ale byłam szczęśliwa))
isabell zapraszam zapraszam))życzę powodzenia z pracą ja miałam możliwość pracy w poprawczaku ale w PL jednak wybrałam Szkocję wiem, że jeszcze daleka droga przede mną ale sądzę, że tutaj w pewnym momecie się uda i będę bardziej doeceniana niź w PL
zQo super, że słuch ok u Szymona co do psychologów to na forum jest tu nas więcej. ja niestety nie z tej bajki...ja od interwencji kryzysowej jestem i od przemocy w rodzinie ale wolę to pierwsze))
do wszystkich które kogoś starciły ważnego łączę się z Wami!!!
chyba to justa pisała o tym rachunku, że płaci 20f to jest za tydzień czy miesiąc???to ja nie będę mówić ile my płacimy ...ale fakt mamy stary system jeszcze i grzejemy 20min raz na 2h na przykład bo się wytrzymać nie da. ale szybko ciepło ucieka...
bzyczek gratuluje rocznicy ślubu!!!
isabell zapraszam zapraszam))życzę powodzenia z pracą ja miałam możliwość pracy w poprawczaku ale w PL jednak wybrałam Szkocję wiem, że jeszcze daleka droga przede mną ale sądzę, że tutaj w pewnym momecie się uda i będę bardziej doeceniana niź w PL
zQo super, że słuch ok u Szymona co do psychologów to na forum jest tu nas więcej. ja niestety nie z tej bajki...ja od interwencji kryzysowej jestem i od przemocy w rodzinie ale wolę to pierwsze))
do wszystkich które kogoś starciły ważnego łączę się z Wami!!!
chyba to justa pisała o tym rachunku, że płaci 20f to jest za tydzień czy miesiąc???to ja nie będę mówić ile my płacimy ...ale fakt mamy stary system jeszcze i grzejemy 20min raz na 2h na przykład bo się wytrzymać nie da. ale szybko ciepło ucieka...
bzyczek gratuluje rocznicy ślubu!!!
Ostatnia edycja: