reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Ja kupilam dla Malej dwa krzeselka plastikowe (3 f) i wozek dla lalki gleboki:D(4f),No i biala sukienke wrozki:)
Wpadlam na Azorek.
A wieczorek siedzialysmy z Asiulsa 1,5h na placu zabaw i wozilysmy lale w wozku.

reklama
Witam dziewczynki :-)

Widzę że jak mnie nie ma to coś się dzieje ,a jak jestem to cisza :-D i nie ma co czytać za to teraz nawet nie wiem czy nadrobię :-D

:-)witam sie i ja :-) ale weekedn byl do bani....w sobote przespalismy poludnie wszyscy w niedziele gosci mielismy ale naprawde ta pogoda jest dobijajaca i podobno juz po lecie :-(dlatego na ubrania letnie i na rzeczy ogrodowe jest przecena :-):-) dobrze ze niedlugo wakacje to mam nadzieje ze nalapie troszke teglo slonca i wam przywioze milego dnia ;-)

Hejka witam po weekendzie.
U nas w piatkowe popoludnie bylo strasznie. Barnim z dobroci swego serca poczestowal Mestwina tym grubym paluszkem ( nie takim polskim chodzi mi o te bread sticks
) no i wepchnol mu polowe jego do buzi :angry: na to maly zaczol sie dusic nie mogl zamknac buzi i ogolnie przerazajace!!!!!
Chwycilam go prelozylam glowo do dolu i wyjelam , ale..... czesc ta najdalej osadzona pozostala i sie ulamala :no:, maly nadal sie dusil i musialam wlozyc dwa palce glebiej i szybko wyciagac. Udalo sie ale troszke krwi zaczeko leciec no i na koncowce paluszka tez bylo troche. Poczekalam na mojego ( bo mial byc za 15 minut) i jachalam do Sick Kids na sprawdzenie. Wszystko bylo dobrze a krew to tylko podraznienie i nic powaznego.
Uffff.....
A pytaci gdzie bylam- obok obrucilam sie tylko do stolu cos siegnac....nawet nie 30 sek...........

azorek- kurcze to nie wesolo z kolezanka, jedno wiem ze powinni jej dobrac odpowiednie leki no i by je brala systematycznie. A powiec juz cos wiadomo, jak sie czuje?
przerazona- ja kupowala travel system z argosu taki : Buy Koochi Helix Travel System - Blue at Argos.co.uk - Your Online Shop for Limited stock Nursery. , ogolnie to trafilam w 10 tke bo Barnim nie nawidzil lezec na plasko wiec na spacerach czas spedzal w foteliku samochodowym, a jak podrosl i mial te 2 mies to lezal w samej spacerowce bo sie rozklada prawie na plasko wiec gondolka w naszym prypadku nie potrzebna byla.
bzyczek- ale super babcie masz pod nosem........I spoznone zyczenia dla dzieciaczkow :)

dzis na obiad serwuje Zapiekanka z ziemniakami i kurczakiem >>Przepis i zdjęcia krok po kroku wlasnie siedzi w piekarniku.. ciekawe co z tego wyjdzie.. na zdjeciach wyglada apetycznie.. moja mala jak poszla spac o 11.40 to jeszcze spi.. musi byc wykonczona po wczorajszej nocy....
Doveinred ale mialas przezycia w piatek.. na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry