reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam:-) jak widac ja pierwsza dzisiaj na forum.. moja mala wstala dzisiaj lewa noga:wściekła/y::-(.. od 6 rano drze sie w nieboglosy.. najlepsze to to ze niewiem co jej dolega:szok:.. owszem wychodza jej zeby posmarowalam jej wiec dziasla dalam paracetamol a tu zero poprawy.. do glowy mozna dostac.. a gdyby bylo malo moj A wczoraj gral turniej w pilke nozna. Wrocil strasznie polamany.. noge ma cala spochnieta i mowi ze go strasznie boli.. niewiem czy nie jest zwichnieta badz zlamana bo nawet chodzic nie umie a na emergency tez nie chce isc.. wiec robie oklady a jak nic nie pomoze to sprobuje go sila zaciagnac.. jak to cos powazniejszego i nie pojade do manchesteru to sie zalamie bo nie widzialam juz moich znajomych kupe czasu.... :-:)-(

reklama
Doty i jak tam noga meza? Nasza Majka tez dzisiaj wstala lewa noga, ale spakwalismy sie i pojechalismy na safari, przesiedziala swoja pore spania i nie moglam jej uspac ale na szczescie spi a potem pewnie znowu da popis
Ale tutaj cisza dzisiaj, nie pada wiec pewnie wszystkich na spacery wywialo

Ostatnia edycja:
Isabell bylam z nim na tym emergency nasiedzialam sie jakies 2godz za nim ktos nas przyjal.. mial robione przeswietlenie.. noga na szczescie stluczona wiec bedzie dzwonil dzisiaj do pracy i pytal sie o urlop badz wezmie kilka dni sicka.. do piatku miejmy nadzieje mu przejdzie..
a malej wyglada na to ze zeby dokuczaly z rana.. na szczesie wrocila do normy po dawce nurofenu..

Hej ale tu cisza dziś...
Dorka mam nadzieję, że Arkowi szybko przejdzie wiem jak Ci zależy na tym wyjeździe do Manchesteru.
IzabellL nie łam się;-) Wszystko się ułoży. Ja się chętnie spotkam na kawkę. Może wszyscy nas odwiedzicie w czwartek? A jak byś miała ochotę na pogaduchy przy winku to jestem dostępna od środy bo w tym tyg wyjątkowo idę do pracy w pon i wt.
Ja dziś wzięłam chłopaków na plac zabaw i nie ugotowałam obiadu. Mąż mnie zabrał na obiad. A teraz siedzę sama bo on znów pojechał w piłkę kopać.

Bzyczek pewnie ze wpadniemy na kawe a co do winka to mysle ze tez sie dogadamy. Ja pracuje pon, wt, sr wiec tez od srody jestem wolna.
Staram sie nie lamac, jestem zdania ze moj J zawsze cos znajdzie jakos do tej pory pracowal w wielu firmach, zawsze dawal rade, tylko najbardziej martwi mnie ta moja opiekunka. Jakies mam dziwne zle przeczucie bo od tyg (czyli od momentu kiedy dowiedziala sie ze moj J mze stracic prace) zaczela dziwnie sie zachowywac. Juz mi numer z wakacjami wywinela a juz 2 razy slyszlam od niej ze bedzie musiala poszukac sobie innego dziecka do opieki wiec spodziewam sie wszystkiego. Ale postanowilismy ze jak jeszcze raz cos takiego uslyszymy to jej powiemy zeby szukala i od razu sami zaczniemy kogos szukac. Wlasnie moze znacie kogos kto by chcial sie opiekowac dzieckiem tylko problem jest taki, ze ktos musialby do mnie z rana przychodzic. Jakbyscie cos slyszaly to dajcie znac

Nie mogę się obudzić:no: Najchętniej wróciłabym do łóżeczka tylko, że Bobki już szaleją więc nic z tego...
IzabellL to może w środę wieczorkiem na winko??? Z tą opiekunką to nie ciekawie. jak będę coś słyszeć to dam Ci znać.
Misialula współczuję, też bym się wkurzyła.

Bzyczek nie jestes sama ja tez nie umialam sie wyczolgac z lozka.. mala dala niezly popis w nocy.. kataru dostala, siedzial gdzies gleboko w nosie nie umiala oddychac a ja nie umialam jej tego wyczyscic.. zasnela nad ranem no a wstala dama o 7:-(
Misiulala to niezly mieliscie dzien.. podobny do naszego.. tez caly dzien chodzilam wrurzona..
Isabell jak bede cos wiedziala w sprawie opiekunki dam ci znac.. chetnie z wami bym napila sie winka ale niestety ide do pracy w srode i czwartek....

Witam się i ja:-)

chwalcie się dziewczyny co tam kupiłyście na carboot

dziewczyny kiedy zaczęłyście kupować wyprawkę dla swoich pociech? ja to już nie mogę się powstrzymać:-)czekam na drugi scan mając nadzieję, że się dowiem czy będziemy mieli córkę czy syna;-)

ale zazdroszczę tym z Was które lecą do Polski albo goszczą swoich bliskich w Szkocji. ja tam cały czas myślę nad tą wyprawą do Polski ale zawsze lataliśmy. orientuje się któraś z Was jaki to koszt...

reklama
Do góry