reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

bzyczek wszystkiego najlepszego dla chlopcow :) babcie sasiadke masz super , az zazdroszcze :)

azorek jestes super kolezanka, kolezanka x napewno bedzie ci wdzieczna po wszystkim :)

przyszla mi sukienka dzisiaj :D jest super idealna hehe po czym jak pokazalam mojemu mezowi bluzki ktore sobie upatrzylam (te tuniki) to stwierdzil ze zaczynam sie ubierac jak 'CIOCIA GRAZYNA' i ze on mi jakies znajdzie... narazie kupilam tylko 1 bo nic innego znalesc nie moge a nietore z tych co on mi pokazuje sa takie hmm... dziwkarskie...

reklama
isabel w pt jade do polski na 3 tyg wiec teraz to niebardzo..wracam 5 lipca , a ty chyba tez jedziesz jakos teraz? wiec mozepopowrocie z pl?

czy ktoras z dziewuszek z edka jedzie jutro na carbootsa??? pojechala bym busem ale spowrotem jesli sie obladuje to wygodniej bylo by autkiem smignac na moja wioche;] amelkowny nie chce targac ze soba. dajcie znac czy ktos sie wybiera

aha my tez mielismy odwolac caly wyjazd bo w h.. kasy poszlo nam wlasnie na auto ale dominik tak czeka na ten wyjazd ze jakos musimy dac rade...w pl mamy kase na koncie wiec mam nadzieje ze jakos to bedzie, choc zal mi tego ruszac...

ja jeszcze nic nie odwolalam ale nie zakladam ze pojade, niestety nie mam kasy w pl.
A wogle to mam dzisiaj dola, brak pomyslu na zycie itp.
Kto chetny jutro na kawke?

reklama
Do góry