reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Ja kupilam dla Malej dwa krzeselka plastikowe (3 f) i wozek dla lalki gleboki:D(4f),No i biala sukienke wrozki:)
Wpadlam na Azorek.
A wieczorek siedzialysmy z Asiulsa 1,5h na placu zabaw i wozilysmy lale w wozku.

reklama
Witam dziewczynki :-)

Widzę że jak mnie nie ma to coś się dzieje ,a jak jestem to cisza :-D i nie ma co czytać za to teraz nawet nie wiem czy nadrobię :-D

:-)witam sie i ja :-) ale weekedn byl do bani....w sobote przespalismy poludnie wszyscy w niedziele gosci mielismy ale naprawde ta pogoda jest dobijajaca i podobno juz po lecie :-(dlatego na ubrania letnie i na rzeczy ogrodowe jest przecena :-):-) dobrze ze niedlugo wakacje to mam nadzieje ze nalapie troszke teglo slonca i wam przywioze milego dnia ;-)

Hejka witam po weekendzie.
U nas w piatkowe popoludnie bylo strasznie. Barnim z dobroci swego serca poczestowal Mestwina tym grubym paluszkem ( nie takim polskim chodzi mi o te bread sticks
) no i wepchnol mu polowe jego do buzi :angry: na to maly zaczol sie dusic nie mogl zamknac buzi i ogolnie przerazajace!!!!!
Chwycilam go prelozylam glowo do dolu i wyjelam , ale..... czesc ta najdalej osadzona pozostala i sie ulamala :no:, maly nadal sie dusil i musialam wlozyc dwa palce glebiej i szybko wyciagac. Udalo sie ale troszke krwi zaczeko leciec no i na koncowce paluszka tez bylo troche. Poczekalam na mojego ( bo mial byc za 15 minut) i jachalam do Sick Kids na sprawdzenie. Wszystko bylo dobrze a krew to tylko podraznienie i nic powaznego.
Uffff.....
A pytaci gdzie bylam- obok obrucilam sie tylko do stolu cos siegnac....nawet nie 30 sek...........

azorek- kurcze to nie wesolo z kolezanka, jedno wiem ze powinni jej dobrac odpowiednie leki no i by je brala systematycznie. A powiec juz cos wiadomo, jak sie czuje?
przerazona- ja kupowala travel system z argosu taki : Buy Koochi Helix Travel System - Blue at Argos.co.uk - Your Online Shop for Limited stock Nursery. , ogolnie to trafilam w 10 tke bo Barnim nie nawidzil lezec na plasko wiec na spacerach czas spedzal w foteliku samochodowym, a jak podrosl i mial te 2 mies to lezal w samej spacerowce bo sie rozklada prawie na plasko wiec gondolka w naszym prypadku nie potrzebna byla.
bzyczek- ale super babcie masz pod nosem........I spoznone zyczenia dla dzieciaczkow :)

dzis na obiad serwuje Zapiekanka z ziemniakami i kurczakiem >>Przepis i zdjęcia krok po kroku wlasnie siedzi w piekarniku.. ciekawe co z tego wyjdzie.. na zdjeciach wyglada apetycznie.. moja mala jak poszla spac o 11.40 to jeszcze spi.. musi byc wykonczona po wczorajszej nocy....
Doveinred ale mialas przezycia w piatek.. na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry