vampiria
Fanka BB :)
Azorek, a mi tak ostatnio chodziły po głowie te kursy i sobie przypomniałam, że są bezzwrotne dofinansowania do czegoś takiego
ILA Scotland
o, tu ci link wklejam
ILA Scotland
o, tu ci link wklejam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry wieczór :-) Świeżynka tu jestem, ale szczerze mówiąc, po przeglądnięciu tego forum czuję się zbawiona prawie że Chciałabym się tu z Wami zaaklimatyzować, jeśli nie macie nic przeciwko W Edynburgu jestem od niedawna, dojechałam do Yeti'ego-ojca mojego Dziecka i za 4 miesiące mojego męża Wiem, że to tak trochę nieładnie zaczynać od razu od pytania, ale z racji tego, że brak mi tu bliskich osób, postanowiłam zapytać doświadczone Mamy Czy jeśli ojciec dziecka nie jest moim mężem, ale ja swojego nin-u nie posiadam, to czy mogę chodzić do lekarza i urodzić z ninem Yeti'ego...?