reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam wszystkie mamuśki te znane juz z reala i te znane z "czytania" Od jakiegoś czasu sobie siedzę i czytam to forum i stwierdziłam, że pora się wreszcie odezwać. Z małą Emilką witamy wszystkich.

reklama
magdziarz, zdaje się, że nie możesz, musisz mieć swój. Ale skoro Twój partner pracuje nie powinnaś mieć problemów z wyrobieniem NIN. Tutaj partnerstwo ma takie same prawa jak małżeństwo.
A ja witam dwie nowe mamuśki :))))

To chce ktoś te butelki????!!!!!!!!!!! :D

Heh, u mnie nie było czegoś takiego, jak oduczanie jedzenia w nocy. Natalia po prostu którejś nocy sama się nie obudziła i tak już jej zostało :) Najpierw miałam stracha, bo kto widział, żeby takie małe dziecko spało 8 godz bez jedzenia (przesypia noce odkąd miała ok 4 tyg), ale skoro przybiera na wadze- o dziwo nawet ostatni spadek apetytu jej nie zaszkodził- to niech sobie śpi. Ja tam nie narzekam :))

Ostatnia edycja:
A no ja czasami nie kuma tych skrotow....:-)
magdziaz
Chyba musisz nie wiem, nie znam nikogo w takiej sytuacji wiec ja nie pomoge.
Vampiria- dzieki ja mam juz butelki :)

witam nowe mamuski,
Agnieszka widze, ze "nadejszla wiekopomna chwila":):)
ja mam przeziebiony pecherz, dogorywam...
przeczytalam co dzis pisalyscie, ale juz nie pamietam:( jutro sie odezwe,lece lezakowac...

Emilia to sie kuruj , bedziesz latac do kibelka w nocy jak ja :) pomysle o tobie wstajac siusiu :-D

jak wszyscy wiedza ja zawsze czesto sikalam, ale wczoraj to juz bylo przegiecie.mam furaginum, pomalu pomaga ale masakrycznie sie czuje-zamulona, boli mnie glowa i czasami uszy(???) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pomysl o mnie o 3:) musze wziasc tabletke:)

Dobry wieczór :-) Świeżynka tu jestem, ale szczerze mówiąc, po przeglądnięciu tego forum czuję się zbawiona prawie że :-D Chciałabym się tu z Wami zaaklimatyzować, jeśli nie macie nic przeciwko :) W Edynburgu jestem od niedawna, dojechałam do Yeti'ego-ojca mojego Dziecka i za 4 miesiące mojego męża :) Wiem, że to tak trochę nieładnie zaczynać od razu od pytania, ale z racji tego, że brak mi tu bliskich osób, postanowiłam zapytać doświadczone Mamy :) Czy jeśli ojciec dziecka nie jest moim mężem, ale ja swojego nin-u nie posiadam, to czy mogę chodzić do lekarza i urodzić z ninem Yeti'ego...?

hmmm zeby dostac nin musisz pracowac, ale wydaje mi sie, ze z lekarzem i porodem nie bedzie problemow, jak odmule jutro to poszperam i postaram sie znalesc odp.

reklama
O 3 ...mmmm postaram sie obudzic i Ci puszcze sygnal :-D:-D a tak na serio to wspolczucia - zdroweczka

magdziaz
- a z jakiej czesci Ediego jestes????
agnieszka- witam na forum :) nareszcie napisalas :)

Do góry