reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Dzieki dziewczyny, no ja wolalabym zeby chociaz postarali się go trzeymać na siłe a wiadomo teraz z robotą ciężko, kredyt na dom i auto i inne rachunki

Misialula gratuluję wytrwania w diecie, dlugo wytrzymas no i efekt niezly

Ostatnia edycja:
reklama
no i dupka ze spacerku :/ u mni ekropi juz:/ no szlag by to:/ a takie fajne slonkpo bylo....amelkowna oczywiscie spala wtedy hehehe zawsze jak se zaplanuje wyjscie tzw "do miasta" to cosik sie poknoci:(

ale z dobrych wiesci: OD 14 KWIETNIA BEDE STUDENTKA NA OPEN STUDIES UNIWERKU EDYNBURSKIEGO :Djednak sie udalo:DDD
a od wrzesnia zaczyna sie kolejny interesujacy mnie kierunek: INTRODUCTION TO FORENSIC MEDICINE AND SCIENCE wiec mam nadzieje ze jak znajde prace to trafi mi sie jakis mily manager ktory pozwoli zebym wyskoczyla jeszcze na te zajecia:D zawsze marzylam zeby sie znalesc w takiej pracy :D jak by sie kiedys udalo po kursie machnac studia w tym kierunku byla bym spelniona wreszcie:D

Misalula dzięki - taka opcja........no mowisz zeby nie wysyłac....książke mam wypełnioną, brakuje naszych podpisów (gapy 2 wczoraj zapomniały-bo juz bym rano ją wysłała) tylko że wszystko jest tu na mojego m. - ja nie mam żadnych praw - nigdy nie pracowalam itd......i tak myślę czy to nie on powienien to zanieść i umawiać sie na spotkanie.........ufff

Ahhhhh ..... musze isc obudzic mala bestie...... a tak dobrze sie siedzi popija pepsi i taka CISZA!!!!!! trudno.... takie zycie......

hej dziewczyny macie moze jakis sprawdzona metode na oduczenie picia mleka w nocy bo moja corcia niestety budzi sie w nocy 2 razy i bardzo domaga sie mleka a ja marze o chociaz jednej nocy calej przespanej. dodam ma juz 7 miesiecy:-)

na georgie sa fajne mieszkania ja tez teraz mysle o zmianie moze na wieksze i ladniejsze ale napewno gdzies w okolicy bo to na ktorym jetem to wlascicielka jest taka walnieta ze szok. na szczescie mieszkam tu juz 2 lata i widzialam ja raz .

reklama
Do góry